Mr.Blonde Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 Glasovanje u finalu traje točno 7 dana iliti 168h iliti 604800 sec. Moj glas ide one and only: HARRY CALLAHAN...
pt 2.0 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 JOHN MCCLANE [bruce Willis - Die Hard] (my No 1.) Iz ličnog ugla, ovo dole mi je kao utakmica za 3. i 4. mesto. ali, većina odlučila, i u tom poretku: El Classico: EL GRANDE FINALES: Ej majeros tournamentes character el cinema : H A R R Y C A L L A H A N - - -[Clint Eastwood - Dirty Harry] sve žrtve koje su pokušale silovat ženu : 18:0 - Frank N.Furter ; 18:4 - The Cooler King ; 16:6 - Indiana Jones ; 15:6 - Rick Blaine ; 21:6 - Travis Bickle ; 20:8 - John McClane. vs. H A N N I B A L L E C T E R - - -[Anthony Hopkins - The Silence of the Lambs] sve žrtve koje su nosile ružno odijelo : 21:6 - Nurse Ratched ; 18:5 - Hannibal Lecter ??? ; 20:4 - Vincent Vega ; 16:7 - Rocky Balboa ; 15:13 - Randle Patrick McMurphy ; 17:11 - Roger 'Verbal' Kint. Mr, Blonde, hvala ti puno za trud da sve ovo osmisliš, napraviš, obračunavaš glasove... hvala puno :). Ako bude novih sličnih glasačkih filmskih turnira, count me in.
Arkadija Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) One and only mada, ne bi mi bilo ništa manje draže i da pobedi Hannibal. Me. Blonde, najbolji si. Edited July 29, 2014 by Arkadija
freakns Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Hanibal je do sada jedinog protivnika imao u one flew over cuckoo nest... Dirty Harry jos nije imao dostojnog protivnika... kao sto rekoh na pocetku, za mene je najveci madafaka Annie Wilkes. savrsen psihopata, uz oskarsko izvodjenje. cak ni Hanibal joj ne moze prici... elem, u ovom finalu, moj glas, uz jedno od najmamojebackijih scena u istoriji, ide za: https://www.youtube.com/watch?v=8Xjr2hnOHiM
freakns Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 e da, mr blonde, i od mene cestitke. odlican topic. sledece bi trebali isto to, ali za domace glumce i glumice... mislim vs i naravno da je Ilija Cvorovic veci madafaka i od Dirty Harryja a Trokrilni veci jebac od Ricka Blainea
Recommended Posts