freakns Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Čekaj, ovde se glasa samo za stvarne likove? Ili, samo za realne-realistične. Kao što je Han Solo? pa dobro, sta je toliko privlacno/motherfuckerski kod nekog mafijasa? a- mafijas je b- pogledati pod a
Bujodrag Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) Well, u filmo je Vito Korleone predstavljen kao skroz iber kul lik, moćan a pošten, dostojanstven, odgovoran i od reči, i sa taman dovoljnom mrljom na prošlosti da mu kasniji moralni postupci dobijaju na snazi. Umire srećno, igrajući se sa unukom. Zli sin, Majkl, u nerazumevanju, pita majku i nebo, zašto mu je otac bio toliko voljen dok su se njega, Majkla, svi plašili. Mis'im, aman, ko nije poželeo, bar na trenutak, da bude Vito Korleone. Setite se kad je ženi doneo krušku, mukica. Pre bih bio Vito Korleone ceo život nego da se tri dana provlačim kroz ventilaciju kao Džon Meklejn. Edited July 23, 2014 by Bujodrag
Mr.Blonde Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Well, u filmo je Vito Korleone predstavljen kao skroz iber kul lik, moćan a pošten, dostojanstven, odgovoran i od reči, i sa taman dovoljnom mrljom na prošlosti da mu kasniji moralni postupci dobijaju na snazi. Umire srećno, igrajući se sa unukom. Zli sin, Majkl, u nerazumevanju, pita majku i nebo, zašto mu je otac bio toliko voljen dok su se njega, Majkla, svi plašili. Mis'im, aman, ko nije poželeo, bar na trenutak, da bude Vito Korleone. Setite se kad je ženi doneo krušku, mukica. Pre bih bio Vito Korleone ceo život nego da se tri dana provlačim kroz ventilaciju kao Džon Meklejn. Moćan - može proći. Pošten - ??! Halo kuc kuc ima li koga?? Premda je izvedba Branda je genijalna, ali reči da je ipak je to lik koji je ŠEF MAFIJE, UBOJICA, REKATAR, OTMIČAR... Ako je on tako dostojanstven zašto svojoj djeci nije rekao ja sam zao čovjek nemojte biti kao ja. Mafijaš je mafijaš kako god cool bio. b) Ja nisam nikad poželio biti Vito Corleone. Šta mi vrijedi ta sva imanja,novac,casina kad je sve to oteto-ukradeno kamatarenjem....
Bujodrag Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Aman, je l' gledao neko film ili mu samo pripisujemo sopstvena shvatanja mafijaštva. U filmu je Vito Korleone prikazan vrlo pozitivno, skoro kao suprotnost svima ostalima. Ne bih voleo da budem Toni Soprano, mašijaški sociopata. VITO JE BOLJI NEGO TITO!
freakns Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Aman, je l' gledao neko film ili mu samo pripisujemo sopstvena shvatanja mafijaštva. U filmu je Vito Korleone prikazan vrlo pozitivno, skoro kao suprotnost svima ostalima. Ne bih voleo da budem Toni Soprano, mašijaški sociopata. VITO JE BOLJI NEGO TITO! pa ja kazem, to su ti Scorseseovi vlazni snovi. sto nije problem, samo meni kao takvi nisu interesantni. takodje, Vito je predstavljen kako je predstavljen, cool. ono sto mene zanima, cime se to bavila porodica Corleone na cijem je on celu bio? sigurno nije dobrotvnornim radom i prodavanjem kupusa na pijaci. a mocan je postao jer je najbolje igrao klikere u kraju, a? tako da to posten okaci macku o rep... aj da si reko pravedan, pa da razumem(mada i to pravedan deluje toooooliko iskrivljeno da mora covek i na trece oko da zazmuri, al ajde), ali posten sigurno nije i naravno da bih pre bio John McClane, ozenio pt 2.0 i naterao je da mi pravi strudlu s makom
Bujodrag Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 i naravno da bih pre bio John McClane, ozenio pt 2.0 i naterao je da mi pravi strudlu s makom Well, kad tako postaviš stvari, ima smisla :D
pt 2.0 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 i naravno da bih pre bio John McClane, ozenio pt 2.0 i naterao je da mi pravi strudlu s makom :)
Mr.Blonde Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 1/4 FINALE - rezultati part 2/2: HANNIBAL LECTER 15:13 RANDLE PATRICK MCMURPHYVITO CORLEONE 13:15 JOHN MCCLANE ---------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------- FINAL FOUR!!! Semi - Final: 1 / 2 Finale :;: duel 1-- HANNIBAL LECTER [Anthony Hopkins - The Silence of the Lambs] vs. ROGER 'VERBAL' KINT [Kevin Spacey - The Usual Suspects] duel 2-- HARRY CALLAHAN [Clint Eastwood - Dirty Harry] vs. JOHN MCCLANE [bruce Willis - Die Hard]
pt 2.0 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 ROGER 'VERBAL' KINT [Kevin Spacey - The Usual Suspects] and JOHN MCCLANE [bruce Willis - Die Hard]
Mr.Blonde Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Op.a 4 legendarne njuške ostale, težak izbor hebeno ,no neka bude 'vako: ------------------------------------------------------------------------------------------------- Roger 'Verbal' Kint Harry Callahan
Recommended Posts