Аврам Гојић Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 VOTE DOWN JOHN MCCLANE, PLEBEIAN LOSER Ovde se ti i ja razilazimo. Vote McClane, because Yippy ki-yay, motherfucker!
Frank Pembleton Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 hannibal lecter vito corleone Послато тетејцем
Bujodrag Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ovde se ti i ja razilazimo. Vote McClane, because Yippy ki-yay, motherfucker! :D Oh, well. Let the best man win!
nerevar Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 HANNIBAL LECTER vs RANDLE PATRICK MCMURPHY VITO CORLEONE vs JOHN MCCLANE
pt 2.0 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) 1 // 4 F I N A L E::: duel numero --3: HANNIBAL LECTER vs. RANDLE PATRICK MCMURPHY (i zato što bih ladno mogla biti on) duel numero --4: VITO CORLEONE vs. JOHN MCCLANE (i zato što bih se sutra udala za njega) P.S. kod mene sociopate i mafijaši jednostavno ne prolaze. nikada. Edited July 22, 2014 by pt 2.0
freakns Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 P.S. kod mene sociopate i mafijaši jednostavno ne prolaze. nikada. ovo ni ja ne kapiram... ne znam, da li neko moze Sarica da zamisli kao nekog opakog madafaka ili je obicna protuva?! naravno da je protuva... tako i glupi mafijasi. Godfather je jedna od najvecih sgluposti ikada napravljenih. i Koza Nostra uopste ne izgleda idilicno kao u Scorseseovim vlaznim snovima... dobro, ni policajci nisu bas svi kao McClane ili Callahan, ali ima makar nekih koji lice 2-3%... valjda :D
Bujodrag Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) Čekaj, ovde se glasa samo za stvarne likove? Ili, samo za realne-realistične. Kao što je Han Solo? Edited July 23, 2014 by Bujodrag
Recommended Posts