francuski sobar Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 (edited) Inače najbezobraznija domaća je svakako Oliverova Sve su seke ljubile mornare, nije baš toliko erotična ko ona Voli te voli tvoja zver recimo al uumešan didžej bi posle dobrog bloka znao naterati sve u sali da je pevaju a posebno seke. Živa istina slušo svojim očima. Edited November 7, 2020 by francuski sobar
Indy Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Lol upravo ugledah ovu temu dok svira ovo Why d'ya do it (Maranne Faithfull...) 1
wayfaring stranger Posted September 29 Posted September 29 (edited) On 2. 9. 2021. at 14:26, Reaktor said: Jedino izdanje GG Allina koje sam oduvek zeleo da imam. Obzirom da je dostizalo i bolesnu cenu na Discogsu, digao sam ruke. Pre dve godine na muzičkoj berzi u Nirnbergu, lik doneo gomilu dobrih izdanja, pored ostalog i ovaj ep. Skupim hrabrost da pitam koliko. Kada je rekao cenu, zgrabio sam i odmah izvadio kintu. Pet puta jeftinije od najnize cene na Discogsu. Edited September 29 by wayfaring stranger 2
Recommended Posts