luba Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 dragi svi, ostalo nam je jos nesto novca od vasih uplata koje su stigle poslednjih dana, te bismo mogli da iskoristimo priliku sto je supermen renne trenutno u bosni da organizujemo i posaljemo pomoc za bosanski šamac. renne je ponudio da se raspita o potrebama i organizuje kupovinu i nosenje pomoci. sta mislite? i naravno, ako neko moze da mu pomogne, neka se javi.
Frank Pembleton Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Sto se mene tice , moze...Hoce li on tamo da kupi ili dodje ovde pa da se nosi onda?
luba Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 renne je sad u bosni i tamo bi sve kupio i organizovao, to je najbrze i verovatno najbolje resenje.
Muwan Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Podržavam. I svakako neka obavi kupovinu u Bosni, da ne bi bilo nesporazuma na granici.
renne Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Zato što je sve brzo bilo, i odlazak, i posle mi palo na pamet da to odradimo kad se već može, kontaktirao Lubu i eto
renne Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Drugari, akcija završena, veliko hvala bivšem forumašu B.S. na svesrdnoj pomoći. Ujutro sam u BG pa pišem više o ovome. Hvala svima
Frank Pembleton Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Drugari, akcija završena, veliko hvala bivšem forumašu B.S. na svesrdnoj pomoći. Ujutro sam u BG pa pišem više o ovome. Hvala svima Hvala i tebi!Samo polako....
renne Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 U Šamcu treba bukvalo svega. Grad je pretrpeo velika razaranja. Mi smo od ono novca što je preostalo kupili hlor, mleko, hranu za bebe, sredstva za čišćenje, maramice, pelene. Najneophodjija su im sredstva ra čišćenje, hlor, kreč, asepsoli i slične stvari. Ekipe iz Brčkom su bile dan ranije pa su rasčistili glavnu ulicu. Smeće je na sve strane, smrad je neverovatan. Tuga, kataklizma
Recommended Posts