Posted May 31, 201410 yr dragi svi, ostalo nam je jos nesto novca od vasih uplata koje su stigle poslednjih dana, te bismo mogli da iskoristimo priliku sto je supermen renne trenutno u bosni da organizujemo i posaljemo pomoc za bosanski šamac. renne je ponudio da se raspita o potrebama i organizuje kupovinu i nosenje pomoci. sta mislite? i naravno, ako neko moze da mu pomogne, neka se javi.
May 31, 201410 yr Sto se mene tice , moze...Hoce li on tamo da kupi ili dodje ovde pa da se nosi onda?
May 31, 201410 yr Author renne je sad u bosni i tamo bi sve kupio i organizovao, to je najbrze i verovatno najbolje resenje.
May 31, 201410 yr Podržavam. I svakako neka obavi kupovinu u Bosni, da ne bi bilo nesporazuma na granici.
June 1, 201410 yr Zato što je sve brzo bilo, i odlazak, i posle mi palo na pamet da to odradimo kad se već može, kontaktirao Lubu i eto
June 1, 201410 yr Drugari, akcija završena, veliko hvala bivšem forumašu B.S. na svesrdnoj pomoći. Ujutro sam u BG pa pišem više o ovome. Hvala svima
June 1, 201410 yr Drugari, akcija završena, veliko hvala bivšem forumašu B.S. na svesrdnoj pomoći. Ujutro sam u BG pa pišem više o ovome. Hvala svima Hvala i tebi!Samo polako....
June 2, 201410 yr U Šamcu treba bukvalo svega. Grad je pretrpeo velika razaranja. Mi smo od ono novca što je preostalo kupili hlor, mleko, hranu za bebe, sredstva za čišćenje, maramice, pelene. Najneophodjija su im sredstva ra čišćenje, hlor, kreč, asepsoli i slične stvari. Ekipe iz Brčkom su bile dan ranije pa su rasčistili glavnu ulicu. Smeće je na sve strane, smrad je neverovatan. Tuga, kataklizma