Ivo Petović Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 4 hours ago, Budja said: Je l ima jos fotografisanih zapisnika, osim onih koje je Vememah postavio? To je vazno da se vidi transparentnost kradje. Kako bih ti rekao...neke stvari jednostavno ne treba ni početi razmišljati relativizovati.
cedo Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 (edited) 7 hours ago, vememah said: al kad su momci iz Minska sa kojima radim jos u petak najavili da je vrlo moguce da u ponedeljak nece imati interneta ... Edited August 11, 2020 by cedo
Budja Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 9 hours ago, Ivo Petović said: Kako bih ti rekao...neke stvari jednostavno ne treba ni početi razmišljati relativizovati. Vazno je da bi, otprilike, znali da li Lukasenka podrzava 20%, 30%, 50% ili 60% gradjana kao signal koliko mu se drma vlast. Mislim, moze da se vlada i sa 20% (videti pod Venecuela), ali cenim da je to u Evropi ipak malo teze.
TdEII Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Ne znam samo kako se ocenjuje verodostojnost i originala zapisnika i slike nekog papira u etru...
April Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Zašto imam osećaj da se ovo u Minsku neće smiritiSent from fav toy
Tsai Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 daj boze da si u pravu i da brkato djubre odgovara za sva sranja
djeneralche Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 12 hours ago, Budja said: Vazno je da bi, otprilike, znali da li Lukasenka podrzava 20%, 30%, 50% ili 60% gradjana kao signal koliko mu se drma vlast. Mislim, moze da se vlada i sa 20% (videti pod Venecuela), ali cenim da je to u Evropi ipak malo teze. Ti si naravno svestan da je i Vucic dobio 2 miliona glasova a da su obicni prasinari sa dna hijerarhije koji su dobijali neke poslove tipa ciscenje parkova za 30000d morali da obezbede 10 glasova a da kako rastes u hijerarhiji dobijanja poslova vise moras i da obezbedis i glasova. 60% fatarmogane.
harper lee Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Tragicno je da rezim kao sto je beloruski postoji danas u Evropi. Jos je tragicnije sto me ne bi iznenadilo da jos neki evropski rezimi, ukljucujuci i ovaj u Srbiji, sutra postanu ono sto je Belorusija danas.
Hamlet Strašni Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Lukašenka su i Rusi otpisali. Ne bi me čudilo da uskoro postane prijatelj zapada i bude proglašen za žrtvu ruske agresije.
namenski Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Lukašenka su i Rusi otpisali. Ne bi me čudilo da uskoro postane prijatelj zapada i bude proglašen za žrtvu ruske agresije. Osim ako Rusi brze-bolje ne udju vojno u Belorusiju da bi, u opstem interesu, smirili situaciju, a sve zarad ocuvanja mira i zastite demokratije... Ako ikada - sada im je prilika. Lukasenko nestane u dubinama Posmoskovlja, udobno smesten u neku dachu i zamoljenTm da ne daje glasa od sebe, Zapad malo ljut, Poljska dobila sta je trazila cackajuci mecku na, po obicaju, pogresnom mestu...
zorglub Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 (edited) 10 hours ago, harper said: Tragicno je da rezim kao sto je beloruski postoji danas u Evropi. Jos je tragicnije sto me ne bi iznenadilo da jos neki evropski rezimi, ukljucujuci i ovaj u Srbiji, sutra postanu ono sto je Belorusija danas. Nijanse: Najgledaniji video uhapšenog muža. Edited August 13, 2020 by zorglub
Recommended Posts