Jump to content

ФК Црвена Звезда 2014/15

Featured Replies

Ne radi mi taj, ali sam nasao ovde http://www.sports-x.net/watch/arena1

Svejedno hvala.

Je l' bilo loodilo? Kakav je autobus, stvarno bez prelaza?

Za 1 klub u stečaju, ovo je odlično

Rajković dobar, ideja u napadu dobra, visoki presing i ubacivanja iza odbrane po bokovima. Nedostaje talenta, ako uđe Jović umesto Rakića biće još bolje

...™

Edited by Töölönlahti

Da li je gosa makar probao da brani slobodnjak?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Da li je gosa makar probao da brani slobodnjak?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

nesto  mislim da je on to cenio da ide van gola.

steta sto se nije bacio da ulepsa gol

Nije ovo lose izgledalo u napadu. U odbrani naravno duva promaja, Mijailovic i Petkovic ni ne pomisljaju da igraju istu, a muceni Lazic nije fudbaler. Rajkovic odlican. 

Ovo s Rakicem deluje ozbiljno, uhvatio se za koleno, nadam se da nije obnovio povredu... Pretpostavljam da ce ga Jovic zameniti, ajde i tog malog da vidimo  :) I da, Savicevic nije bio los, mozda bude nesto od njega. 

Najverniji i njihove poruke Bosancicu  :isuse:

NIsma gledao prvih par minuta... sta su mu porucili?

Inace, Miki kapiten  :misko:

''Kad se rodiš odlučiš za koga navijaš, kad odrasteš, znaš za koga nikad nećeš igrati, ako to ne znaš, kakav si ti onda zvezdaš. Profesionalac navija za svoj klub i igra u drugom, ali ćuti. Veće poštovanje za njega, nego za onog ko peva naše pesme na komšijskoj klupi''.

Ipak je sve u redu s Rakicem.

Edited by FPLS

Koga boli kurac šta su retardi poručili ?

kakav je rajkovic? klinac nije branio i kiksnuo je par puta na prvenstvu za mlade.

kakav je rajkovic? klinac nije branio i kiksnuo je par puta na prvenstvu za mlade.

Kao Neuer, prinudno, zbog sakate odbrane. Odličan

• Author

МОмак је сасвим пристојан засад.

Ovaj  Petar Đuričković  je igrao za omladince na onoj prijateljskoj protiv Putina? Od ostalih sa te utakmice u Zvezdi seniorski fudbal igraju još Aca Tenk i Srnići.. I Spajić

Edited by levi

• Author

Добро је да је Пауновић држао Јовића на клупи у 1/2 финалу. :fantom:

Ne znam ko je ovaj Ristic sto je usao, ali odlican je. Dosta bolji utisak je ostavio od Jovica, koji je amaterski reagovao u 2 stopostotne sanse. 

Rakic je balvan, treba mu 20 sansi da bi dao gol. Neophodan je jos jedan spic...

Guest
This topic is now closed to further replies.