Bright Billy Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 I kasalica je otisao u koreju. Za njega i daudu smo uzeli neke pare, ostali su otisli za dz. Slicna je situacika kod dolazaka, svi sem planica i makedonca su dosli kao slobodni igraci.
fandorin Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 I kasalica je otisao u koreju. Za njega i daudu smo uzeli neke pare, ostali su otisli za dz. Slicna je situacika kod dolazaka, svi sem planica i makedonca su dosli kao slobodni igraci. Tačno, Kasalicu sam potisnuo iz svesnog dela mozga. Istina, otišao je i Milunović, on me nije nervirao, ali je nekako iščileo.
Ryan Franco Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Naleteh na ovaj tekst na Guardianovom blogu. Ima zanimljivih stvari i u komentarima poput: I was lucky enough to watch Red Star play an early round euro game the season after they won the Cup, against Apollon in Cyprus. By far the strongest memory I have of that is of the pre-game warmup; the Cypriot players were jogging from side to side of their half of the pitch, but eventually stopped to watch the Red Star 'warm up' which consisted of them standing around a bunch of balls about 35 yards out and taking turns to smash them into the top corners of the goal... Talk about psyching out the opposition!! Their technique and, as you can see, pace, was incredible.
porucnik vasic Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Чему ли је тај Аврамовић из Работничког?
djuras Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 sta mozemo ocekivati od bosancica, slabiju verziju nineta ili jacu verziju lole smiljanica(kad je splavarenje u pitanju)?
Mil@n Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 sta mozemo ocekivati od bosancica, slabiju verziju nineta ili jacu verziju lole smiljanica(kad je splavarenje u pitanju)?Ako je suditi po tome kako igra mali fudbal, a nije, došao nam bog otac... Nikad neću zaboraviti taj turnir i njegove igre, neverovatna tehnika i talenat.
Milosh76 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Terzic oce da vrati Pecnika , kako bi to bilo dobro. Steta sto nije realno
kralj Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ako je suditi po tome kako igra mali fudbal, a nije, došao nam bog otac... Nikad neću zaboraviti taj turnir i njegove igre, neverovatna tehnika i talenat. Jankara mu decu pravio. Ja gledao. Čuj gledao, statirao.
Mil@n Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ovo što sam ja gledao je da je na turniru u malom fudbalu, sigurno u top 2, 3 u državi u toj godini po kvalitetu do finala doveo lika od 120 kila i još par amatera i poluamatera, praktično sam, svi redom iz Golubinaca. Doduše imao je još jednog lika pored njega koji je takođe jebao keve, al opet...
MiddleClass Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Jel on u Mehelenu? Pregazio je sinoc protivnika kao plitak potok!
Apollo Creed Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da je Dragan Džajić, koji je pre mesec dana podneo ostavku na mesto predsednika, uvek potreban klubu. Srce i duša. Mora da se vrati u Crvenu zvezdu, od njega ima šta da se nauči jer ima veliku mudrost i ljubav, jasan je gensek crveno-belih
adasevic Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Pa nek se vrati, nek gleda tekme iz loze, gricka semenke, mahne tu i tamo skandiranjima sa severa... samo da se ne mesa u rukovodjenje kluba, tu je dovoljno uradio...
Recommended Posts