Bright Billy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 izgleda da se sa ljubom ipak nismo djentlmenski razisli Imao je Ljubo Nenadić nekoliko sastanaka sa rukovodstvom Crvene zvezde, ali do dogovora nije došlo, pa kako saznajemo iskusni levi bek je juče preko advokata podneo zahtev za raskid ugovora Arbitražnoj komisiji FS Srbije. Na predlog da oprosti deo duga i da dobije čiste papire godinu dana pre isteka ugovora iskusni levi bek nije pristao već je imao određene svoje uslove pod kojim bi napustio „Marakanu” pošto na njega ne računa trener Nenad Lalatović.
Strahan Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 U vezi kondicionog i brodarca, znam da je Kokeza pre par godina igrao za brodarac. Verovatno kombinacija odatle.
Bright Billy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) kokeza je, sto bi rekli na sos kanalu, alfa i omega brodarca. prica se da taj kondicioni uopste nije los. sto se brodarca tice, sa njima valjda radi na kompenz, on njima trenira ekipu a oni njemu daju da kod njih drzi individualne treninge. Edited July 5, 2014 by Bright Billy
Babu Bhatt Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 izgleda da se sa ljubom ipak nismo djentlmenski razisli Imao je Ljubo Nenadić nekoliko sastanaka sa rukovodstvom Crvene zvezde, ali do dogovora nije došlo, pa kako saznajemo iskusni levi bek je juče preko advokata podneo zahtev za raskid ugovora Arbitražnoj komisiji FS Srbije. Na predlog da oprosti deo duga i da dobije čiste papire godinu dana pre isteka ugovora iskusni levi bek nije pristao već je imao određene svoje uslove pod kojim bi napustio „Marakanu” pošto na njega ne računa trener Nenad Lalatović.
darkonet Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 pu jebem ti i klub i stolice kad i ovaj postavlja uslove pod kojim hoce da ode. Stvarno treba uzeti pauzu od pracenja, ovo vise niti moze da se trpi niti da se gleda
katamaran Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Treba mu isplatiti dug u stolicama kad je vec stigao kao odsteta za njih.
Apollo Creed Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Treba ga zadrzati jos godinu dana sa zadatkom da cisti stolice.
Töölönlahti Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 kokeza je, sto bi rekli na sos kanalu, alfa i omega brodarca. Jesu iz Brodarca dolazili na probu neki klinci kada je Džajara tek zaseo posle aboliranja ili sam nešto pobrkao?
Milosh76 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Samo su trenirali neki omladinci i nisu dobili ugovore, naravno.
Filipenko Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Lalatović traži još 5-6 pojačanja, dakle desetak sveukupno. Edited July 5, 2014 by Filipenko
Bright Billy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Jesu iz Brodarca dolazili na probu neki klinci kada je Džajara tek zaseo posle aboliranja ili sam nešto pobrkao? to je bilo proslog leta, kad su u sklopu sponzorskog ugovora sa termama dobili pripreme za dz, pa su u sloveniju vodili i kurtu i murtu...
Nikodije Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Razočaran sam, još niko nije stigao iz OFK-e. Možda Terza smatra da Zvezda nije zdrava sredina za njih, i da im je bolje da ostanu tamo gde su?
FPLS Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Kahriman novi golman Krajnje nelogican potez. Nadam se da Rajkovic nece opet sedeti na klupi
Babu Bhatt Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Kahriman novi golman Krajnje nelogican potez. Nadam se da Rajkovic nece opet sedeti na klupi Samo se ti nadaj.
adasevic Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Pa bolje kahriman nego borjan ili saranov. Ova dvojica su golmani u naponu snage, a deluje mi da kahriman moze da bude lagano rezerva rajkovicu. Ne mozemo da ostanemo na jednom golmanu svakako. Nadam se da ce biti ovako kako sam napisao, sve pstalo nema veze sa zdravim razumom... Sent from my RM-825_im_mea3_287 using Tapatalk
Recommended Posts