Milosh76 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) Kazu da postoji ponuda Standarda iz Lijeza za njega od svega milion i po evra Zato nije u ekipi koja ide u Sloveniju Da li neko zna nesto o nasem kondicionom, izvesnom Aleksandru Stajkovcu? EDIT: Bio je kondicioni u FK BRODARAC i u Lokomotivi iz Plovdiva, a kazu da mnogi nasi reprezentativci idu kod njega privatno Edited July 4, 2014 by Milosh76
Filipenko Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Pretpostavljam da su ti reprezentativci Ninković, Milijaš, Petković, Lazović. Brodarac, pitam se otkud on tu.
Kreator Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 postoje i fudbaleri koji su odbili kokezu...novinar koji je napisao ovaj clanak ce dobiti otkaz. :) Милан Борјан је одбио понуду да постане голман Црвене звезде. Имао је рок до јуче да се изјасни, епилог је негативан одговор. - Хвала Звезди на интересовању, господи Терзићу, Кокези и Лалатовићу. На Маракани би шансу требало да добије млађи, а ја се спремам за нову инострану авантуру – рекао је Милан Борјан. http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/1787/kahriman-nova-meta-zvezde-borjan-odbio
Bright Billy Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 I DOBRA volja ima svoje granice, pa je tako i Nejc Pečnik u petak odlučio da preseče i pošalje na „Marakanu“ potpisani raskid ugovora. Slovenački reprezentativac je čekao sedam dana da mu čelnici Crvene zvezde pronađu angažman u inostranstvu, što je bio njegov gest vredan svakog poštovanja, jer je pružio priliku klubu da zaradi obeštećenje. Pečnik to svakako nije morao da radi, jer je zbog neisplaćenih zarada već imao pravo da zahteva raskid na štetu kluba. -Poslao sam raskid ugovora u klub, pošto je isteklo nedelju dana otkako smo postigli dogovor da mi oni pronađu klub. Niko se nije javio s konkretnom ponudom i meni nije preostalo ništa drugo. Žao mi je što je tako, ali moja porodica i karijera ne mogu da trpe, jul je već počeo, svuda se ekipe formiraju i moram sebi da pronađem neko rešenje. Pokušao sam da pomognem Zvezdi, a spreman sam i da oprostim pola novca koji mi klub duguje - istakao je Pečnik u razgovoru za „Novosti“.
beeva Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Pa nije ovo ni tako lose, pola dugovanja oproste stari igraci, novi igraju za dz, biznis ide..a sve na konto stare slave iz 1991..
Filipenko Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Vidim da je i veliki buntovnik i protivnik načina poslovanja uprave izrazio puno poverenje u Kokezu i Terzića, potpisavši 2+1. Bitno da je šurak sklonjen, puno ga je nervirao.
Babu Bhatt Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Jbt ni za Pečnika nisu uspjeli ni dinar da uzmu hahaha, meni ovo sve smješnije postaje.
Milosh76 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Zasto bi neko placao obestecenje za igraca koji moze bilo kad da dobije raskid ugovora?
kralj Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Zato što nije hteo da traži raskid ugovora verovatno iz straha za svoj automobil.
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Zato što nije hteo da traži raskid ugovora verovatno iz straha za svoj automobil. Pa je sada odlučio da traži. Ohrabrio se?
Bright Billy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ocigledno je imao vec potpisan raskid ugovora, al im je dao sedam dana fore, da ga slazu jos jednom za kraj. slovenac, znas, a oni se svi pale na te nase srpske obicaje...
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Dao im je šansu da mu nađu tim i time pokriju deo duga i tako se rastanu svi zadovoljniji. On punog džepa, a Zvezda bez duga. Niko realan nije očekivao da će naći nekoga ko će platiti ni 50.000 evra, tako da ne vidim mesto za nikakvu priču o razbijanju kola.
Cane Vukic Prebranac Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Nije tajna da je Mijailović osim na terenu, puno pomogao klubu u brojnim kritičnim situacijama u prošloj sezoni, počev od akcije renoviranja svlačionica. Какав сеоски клуб.
Milosh76 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Bila donatorska vecera, skupili neku lovu i renovirali svlacionice. Prica od pre 4-5 meseci, bespotrebno ponavljanje istih vesti unedogled. Veci je problem duzina ugovora, 2+1 godinu, nego sama cinjenica da je produzio saradnju. Edited July 5, 2014 by Milosh76
Recommended Posts