MocaVukotic Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) zeman je bio već mator i pregazilo ga vreme, a nije se baš ni naosvajao trofeja u karijeri, bilo gde da je bio. ovaj je drugi tip skroz, nije mator (56), a ima iskustva u osvajanju trofeja u sigurno jačim ligama od naše (a opet nisu ni mnogo daleko od naše kao npr. lige petice). on može biti veće pojačanje nego bilo koji igrač koga zvezda može da dovede, zato verujem (i nadam se) da ga ipak neće dovesti. Edited May 21, 2015 by MocaVukotic
porucnik vasic Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 zeman je bio već mator i pregazilo ga vreme, a nije se baš ni naosvajao trofeja u karijeri, bilo gde da je bio. ovaj je drugi tip skroz, nije mator (56), a ima iskustva u osvajanju trofeja u sigurno jačim ligama od naše. on može biti veće pojačanje nego bilo koji igrač koga zvezda može da dovede, zato verujem (i nadam se) da ga ipak neće dovesti. Што знам ја није да Земан прошле сезоне није правио ршум. Овај Солид , ко зна, мада ако Стошић дође као СД свашта може да буде.
MocaVukotic Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 ma koji je ršum pravio? vama ne treba ršum, vama treba solid.
MiddleClass Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Jesu li to dzajiceve cerke? Da je keksi to sad bi znali detalje i cijenu! Ocerali ga zavidni dusmani! :(
porucnik vasic Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Da je keksi to sad bi znali detalje i cijenu! Ocerali ga zavidni dusmani! :( Ма не постизава да се јави од курава, кокса, и ждрања...
katamaran Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Nesa platio burek http://www.telegraf.rs/sport/1577693-anketa-da-li-nenad-lalatovic-treba-da-ostane-trener-crvene-zvezde Ne znam samo gde je anketa iz naslova...
John Coltrane Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Morao sam guglati, mislio sam da je Solid neciji nadimak iz srpskoga vilajeta. A u pm :D .
Nemanja Posrbica Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Ne znam samo gde je anketa iz naslova... Nije platio on ništa, primetio sam da su ljudi bolećivi prema "iskrenim" ljudima. Zvezdaš + "iskren" - još jedna šansa. Elem, ako se ja sećam ovo Norvežanina dobro iz Olympiakosa, Grci su igrali prilično ofanzivno (Đorđević, Rivaldo i Nery Castillo) i bili efikasni. Tada slovio za jako dobrog trenera te druge-treće klase evropskih timova, pogotovo kao neko ko dovodi svoje timove do titula i trener čiji timovi makljaju slabije protivnike bez problema. edit. Nisam bio siguran da li je to bilo tada, ali jeste, tada je Oly imao Yaya Toure-a, koji je tada bio poznat kao brat boljeg Kolo-a. Edited May 21, 2015 by Nemanja Posrbica
Milosh76 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Posrbice spremaj uvodnik za sledecu sezonu Cim postave trenera, ti udri po tastaturi :)
kud u maglu Simoviću Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Da je keksi to sad bi znali detalje i cijenu! Ocerali ga zavidni dusmani! :(nisam keksi, al mogu za toliko da pomognem200€ i nisu džajićke
Bright Billy Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Mondo javlja da ce, ukoliko stosic postane sd, trener biti risto vidakovic.
katamaran Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ne obecava previse al ako je jeftin... Pozitivno je to sto mirise da bi Stosic mogao da dobije malo vecu autonomiju u radu.
MiddleClass Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Sumnjam i u Stosica, a kamoli nekoga drugog ko se ne odaziva na Kosan.
Recommended Posts