levi Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Kosan u svako doba ako nema podršku fakultetski obrazovanih članova uprave, tim pre
Nikodije Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Toncev kaze da trazi trenera koji ima tezinu. To je to, ja ovde vidim bar 100 kila tezine. Pride, ne zna ovaj Norvezanin sta je to Crvena zvezda i koliki je to klub, moralo bi stalno da mu se objasnjava... bolje neko ko to zna, a ima i tezinu.
katamaran Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Sto se vise upoznajem sa Trondom sve mi solidnije deluje http://mondo.rs/a796838/Sport/Fudbal/Trond-Solid-novi-trener-Crvene-zvezde.html Solid je trener koji preferira taktiku "4-3-3" i insistira na napadačkom fudbalu. Za razliku od Alkosana koji preferira taktiku 6-4-0 Edited May 21, 2015 by katamaran
porucnik vasic Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Sto se vise upoznajem sa Trondom sve mi solidnije deluje http://mondo.rs/a796838/Sport/Fudbal/Trond-Solid-novi-trener-Crvene-zvezde.html Za razliku od Alkosana koji preferira taktiku 6-4-0 Ако га изваћаре на пар месеци да му не плате. какав бре Косан, то нам ни Симовоћ, Жаро и онај што побеже на пецање не би пожелели.
Kanzas siti zez Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Sto se vise upoznajem sa Trondom sve mi solidnije deluje http://mondo.rs/a796838/Sport/Fudbal/Trond-Solid-novi-trener-Crvene-zvezde.html Za razliku od Alkosana koji preferira taktiku 6-4-0 Kosan igra na rezultat. A i znamo da odbrana osvaja titule
*edited by mod Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Trond Solid. Zvuči kao Rokijev protivnik iz osmog dela. sa druge strane Alkosan bi već bio sprdnja sa zdravim razumom
MiddleClass Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Da je makar ekselent ili magnifisent. Solid je malo... :(
John Coltrane Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 A i izgleda ko dingospo Ovo je pre izlaska magnuma na nase trziste. Ja stvarno ne mogu da verujem da ovde ima onih koji smatraju da bi Kosan bio losiji od Prsluka?!
katamaran Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) To ko da si pitao da li bi Bivis bio bolji od Batheda. Daleko im lepa kuca obojici. Kosan je prvi trener Zvezde kojeg sam iskreno zamrzeo. Kad je odjeban po drugi put mislio sam da ne postoji ni promil sanse da ikad vise pridje Marakani a onda je stigao Terzic Edited May 21, 2015 by katamaran
adasevic Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ovo je pre izlaska magnuma na nase trziste. Ja stvarno ne mogu da verujem da ovde ima onih koji smatraju da bi Kosan bio losiji od Prsluka?! A sto bi ih poredili? Kome treba taj mazohizam uopste? Jednog oterati, drugog nikako ne dovoditi...
Zico Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Sledece godine u ovo doba bicemo prvaci, naravno ako Kosan dodje za trenera! Trenirao u Kini - check; osvajao trofeje u Kini -check, voli popit voli zagalamit - check, poznaje prilike u nasem fudbalu - check, glas kao Barry White - check, nece ga delije - check, trecasreca - check, pokazao srednji prst na konferenciji - check, smeker CHECK!
Recommended Posts