John Coltrane Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Placamo u flasama viskija i boxovima Davidof magnuma. Sent from my iPhone using Tapatalk
katamaran Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Svi dosadašnji potezi agilne uprave su bili primer dobrog vođenja kluba, otud zaista ima mesta neverici. Ovo je cak i za njih previse. Malo tesi sto ga najbolje obavesteni Blic jos ne promovise. Iz ovoga mi nikako ne deluje da razmisljaju o Kosanovicu http://www.mozzartsport.com/vesti/toncev-za-mozzart-sport-sutra-bih-otisao-da-dovedem-ukica-ili-jokanovica-za-trenera-zvezde/105924 Edited May 21, 2015 by katamaran
teacher Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ovo je cak i za njih previse. Malo tesi sto ga najbolje obavesteni Blic jos ne promovise. Iz ovoga mi nikako ne deluje da razmisljaju o Kosanovicu http://www.mozzartsport.com/vesti/toncev-za-mozzart-sport-sutra-bih-otisao-da-dovedem-ukica-ili-jokanovica-za-trenera-zvezde/105924 tončev se pita koliko i ppp zvezdaši...
Lezilebovich Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Tončev ne razmišlja o Kosanu, ali zato razmišlja o Murinju Nama je potreban trener koji ima težinu. Neko ko je jaka ličnost, neko ko iza sebe ima rezultate. Poređenje nije zahvalno, ali neko kao što je Murinjo. Nego, kako će Tončev sledeće godine kad će i njegova Surdulica biti u prvoj ligi ?
katamaran Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 S(e)PS(a) izgleda ne bi Kosana. Sad da vidimo za naprdnjake.
Sokrat Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Nego, kako će Tončev sledeće godine kad će i njegova Surdulica biti u prvoj ligi ?Kad je Terzić mogao da bude u isto vreme predsednik OFK i direktor Zvezde, i Tončev će nekako prevazići taj unutrašnji sukob. A Surdulica je ionako bratova igračka. Edit: @katamaran Ama što je previše? Što je dovođenje Kosana gore od svega što su uradili za ove dve godine? To je njihov(*) MO, zamisliš šta najgore mogu da urade, i znaš da će se baš to desiti. njihov-ove vlasti u celini Edited May 21, 2015 by Sokrat
teacher Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Tu je uvek iskusni Živa ili mladi Koroman, ako propadne dogovor sa Kosanom...
Hamlet Strašni Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ali kakav txt u novostima. Kao da je neko sa ppp pisao na onom topiku za sprdanje Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
levi Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 A Surdulica je ionako bratova igračka. A braća i onako nisu u dobrim odnosima. Plus tenzije između sps i naprdnjaka u Surdulici. Daleko smo mi tu od sigurnih bodova :(
Babu Bhatt Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ima Kosan svima da zapusi usta kad dogura do LE playoffa mmw. via Tapatalk
Muwan Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Kad vinjak na vinjaka udari sledeće sezone, sunce ti... Kosan Sad mi dodje nekako žao što Ješa nije na klupi u Partizanu, on je jedini adekvatan odgovor na ovakav izazov. Kosan, jbt, pa ovo je vest godine!
elementary Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Problem jedino moze da bude ako se uvede alkotest pred veciti derbi. Alkosan vs Kiza epic duel. Naravno je bih ipak Zivu,zanimljiviji je od Alkosana a i bard je :-)
katamaran Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ivan Jovanovic produzio ugovor sa Arapima. Nadao sam se njemu i Stosicu.
Recommended Posts