Jump to content

ФК Црвена Звезда 2014/15

Featured Replies

А сумњали сте у 1 Џају, невјерници ...

Ја сам фудбалер Црвене звезде. Позајмица је истекла, и била је успешна. Сада желим да се јавим на прозивку заједно са осталим првотимцима. Почећу сезону у дресу Црвене звезде, али видећемо да ли ће се појавити нека понуда која би задовољила и мене и клуб – рекао је Оњило.

više bi love zaradio u parovima kod peconija, a tamo mu je i devojka.

armija bi glasala za njega

Па добро, тамо дјевојку има трећина Суперлиге и скоро читава репрезентација.

Koromana u Parove!

Наравно да је важно. Напросто то се видело са Славишом прошле године.

nije slavisa nista bolji trener od lalatovica, al je simpatican lik pa nam je drag; za razliku og lalatovica koji je grzoan u svakom pogledu.

• Author

nije slavisa nista bolji trener od lalatovica, al je simpatican lik pa nam je drag; za razliku og lalatovica koji je grzoan u svakom pogledu.

За класу је Славиша бољи тренер.

postajete respektabilni prvoligaš

živeli

:)

Pa ja ne verujem da ste uzeli tu budalčinu za trenera! Pa vi niste normalni :Hail:

Koju budalu? Lalatovic je formalno jos uvek trener, a ko ce biti sledeci, to ni CIA ne zna trenutno

Može li sezona da počne odmah?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

1 vruce ljeto

via Tapatalk

Pa ja ne verujem da ste uzeli tu budalčinu za trenera! Pa vi niste normalni :Hail:

+1

Mada ne verujem dok ne ozvanice

Vreme je da se stvari postave na svoje mesto!

Svi dosadašnji potezi agilne uprave su bili primer dobrog vođenja kluba, otud zaista ima mesta neverici.
Guest
This topic is now closed to further replies.