harper lee Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Tehniku i viziju ima, ali ume da malo pretera sa driblingom. Doduše ni ne očekujem da bude pasivan, kada mu trener daje 15 minuta svaku petu tekmu. Odličan je bio Luka Jović. Danas je valjda i poslednjem slepcu od oca slepca i majke slepice jasno da Kovacevic nema sta da trazi u konkurenciji sa Grujicem, decko je izmislio fudbal za njega. Vise smo akcija danas poveli iz zadnje linije nego tokom celog prvenstva.
Nemanja Posrbica Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Danas je valjda i poslednjem slepcu od oca slepca i majke slepice jasno da Kovacevic nema sta da trazi u konkurenciji sa Grujicem, decko je izmislio fudbal za njega. Vise smo akcija danas poveli iz zadnje linije nego tokom celog prvenstva. Delovao mi je i brže i mobilnije Grujić nego jesenas, što je za njega jako bitno.
porucnik vasic Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Уговор, победа, Лука Јовић доминира, Звездино пролеће.
ljakse Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ima tu materijala, za pristojnog trenera. ..................Rajković Petković.......................Luković .....................Grujić ........Avramovski..Ristić Lazović......................Katai ................Jović Ako netko od njih bude poslije ljeta još uvijek tu. +1 kako stoji bajićara sa fucom?
Cort0 Maltese Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ima samo tesko ce to ici sa devet igraca i bez stopera. Izostavio sam štopere jer nemamo pristojnih.
Cort0 Maltese Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Danas je valjda i poslednjem slepcu od oca slepca i majke slepice jasno da Kovacevic nema sta da trazi u konkurenciji sa Grujicem, decko je izmislio fudbal za njega. Vise smo akcija danas poveli iz zadnje linije nego tokom celog prvenstva. Kamo sreće da je ovakav sastav izveden na derbiju. Kovačević nit je naročito mobilan, niti pouzdan u defanzivi, niti zna povuć prema naprijed, a ni dat dobar pas.
levi Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Našao sam https://soundcloud.com/crniguja/3-0-za-nas?in=crniguja/sets/delije Kako da daunloudujem?
Ryan Franco Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) Ja prvi put ovo čujem. Kakva hitčina!!! Ko je Dragan Ilić? Edited May 1, 2015 by McCabe
levi Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 kako bre, puštalo se svaki put kad pobedimo 3:0. Ti si verovatno izlazio ranije da izbegneš gužvu
Ryan Franco Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 ma ja sam mlađi. prva evro tekma mi je je olimpijakos posle sankcija. kad se ekipa pobila oko gidrinih plakata. :D
levi Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) A, ok Koja smo elita bili, Piksi, Bora Cvetković, Mrkela, Prosinečki, a sa razglasa Dado Topić. A sad ovi čobani 357 jebiga Edited May 1, 2015 by levi
Ryan Franco Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Pa da. Bio je i Neno Belan (mada nije direktno vezn za fudbal). To sam čuo gledajući Real na JuTubu. Ovo danas, sem stare Računajete na nas je užas.
katamaran Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Kako da daunloudujem? IDM Meni se i dalje cini da je bila i neka tvrdja obrada ove pesme.
Recommended Posts