harper lee Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Najveci wtf momenat je sto 30,40000 ljudi dodje sinoc da gleda ono govno. Zapravo 44.120 ljudi. Da covek ne poveruje. Than again, ljudi su zeljni makar nekakvog fudbala po lepom prolecnom danu, za vikend. Niko nije zasluzio da ga maltretira gomiletina retardiranih mandrila koje je odavno trebalo zakljucati u neki lagum i baciti kljuc u Dunav.
Apollo Creed Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Nema naš Alek šta da brine dok god 44.120 čoveci dolazi na ono i posle danima tandrlja o Dekiju Romi, Ćokiju, lalatu i Medžiku...
Ryan Franco Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ne znam. Ja sam bio i na mitingu DSa i na stadionu, a i danas u Kraljevica Marka. Moje pracenje fudbala je moja nebuloza i ako treba da je se odreknem zbog ostatka Srbije - ne pada mi na pamet.
Milosh76 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 (edited) Moje pracenje fudbala je moja nebuloza i ako treba da je se odreknem zbog ostatka Srbije - ne pada mi na pamet.Bravo mekabe, 100% se slazem, mada ove polusezone nisam bio nijednom na Miticu, putovalo se dosta, jbg :) BREJKING NJUZ BLIC javlja da Gasprom ostaje sponzor 4,5 miliona evra godisnje, za prvu godinu isplata odma. Uzimaju kredit od milke evra i obezbedjuju licencu za Evropu, za ove mazge Edited April 26, 2015 by Milosh76
MiddleClass Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Zatvaraj Terza sve do kraja, a neka Stanija šije mušemu!
Bright Billy Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Bravo mekabe, 100% se slazem, mada ove polusezone nisam bio nijednom na Miticu, putovalo se dosta, jbg :) BREJKING NJUZ BLIC javlja da Gasprom ostaje sponzor 4,5 miliona evra godisnje, za prvu godinu isplata odma. Uzimaju kredit od milke evra i obezbedjuju licencu za Evropu, za ove mazge svidelo im se ono juce sto su videli, pa resili da nastavimo da ih reklamiramo -_-
Geo Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Dobro je, sad niko nece da ga pita sta je uradio sa parama za sijalice ...
FERNOUX H Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Nema tu nasih...Kako nema? Koliko ja znam, na istoku je obicno izmesan sastav sto (svako malo) koriste manje grupe grobara (Zabranjeni valjda) da se zalecu na delije, obicno one "poznatije". Sada ih se samo iz nekog razloga skupilo vise za tu akciju pa je izbio haos tamo, a ubrzo i na Severu.
Bright Billy Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 (edited) razmisljam dal je bila neka gora zvezda od ove lalatoviceve i jedino mi kristiceva ekipa pada na pamet kao neki ozbiljan konkurent. edit. i parker skapirao da nesto nije u redu - Nismo igrali fudbal, a u pripremi utakmice smo dobili potpuno drugačije instrukcije - da ne igramo dugim loptama - otvorio je priču Džošua Parker, napadač Antigve i Barbuda školovan i odrastao u Engleskoj koga nije užasnula situacija na tribinama. - Na terenu smo se samo tukli, svaka druga reč je bila “fajt”. Pa, fudbal nije borba, već igra. Ako ovi mladi momci žele da igraju na Zapadu, u Engleskoj, moraju da igraju fudbal a ne da se tuku. Za to postoje drugi sportovi. Ja sam bio više u klinču i vazduhu nego na zemlji, a žao mi je propuštene prilike jer bi se verovatno sve promenilo za nas da sam dao gol. Edited April 26, 2015 by Bright Billy
Nemanja Posrbica Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Parkeru mogu svašta da zamerim oko znanja fudbala, ali je igrač koji je ubedljivo najveći fajter u timu (doduše nije neka konkurencija). Vrlo loše smo odigrali, nadam se da će Lalatović da bude malo dosledan onome što je obećao na početku sezone, dati ozbiljne minute svim mladim igračima i da igraju na svojoj pozicji. Mnogo mi je krivo što Jović malo spor, vrlo školovan centarfor sa odličnim osećajem za prostor i tehnikom. Ne verujem da će biti nikada vrhunski centarfor, ali pristojan svakako. Podjednako mi je krivo što ove mlade igrače vode na terenu prilično beskrvni igrači bez fudbalskog znanja. Nedostaje Luković više na tom nivou nego igrački. Za razliku od većine, meni Pavićević ide opasno na živce i uopšte mi se ne sviđa kako igra (za razliku od prošle godine). Propustili ste intervju Lalatovića od pre par dana u kome je izjavio da je Luka Jović odličan igrač, ali mora da igra na poziciji centarfora. Valjda mi sa foruma sklapamo tim i pomeramo ga na krilo.
Bright Billy Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 sto se starijih igraca tice, tu je terza odradio lavovski posao kad je oterao svakoga ko ima i trunku karaktera.
katamaran Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Cenim da Kosanovica pominju cisto da nas podsete da moze i gore. Nije im bilo lako da nadju takvo ime. Srecom Ruznal retko i datum pogodi.
Recommended Posts