levi Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Верујем да би навијачи били ударна песница тог окупљања. Mitinga ili razbijanja mitinga? Huligani bi mogli da postignu, ali mislim da policija ne želi miting i utakmicu u istom danu. Mada u nedelju imaju dve utakmice, ali jedna nije visokog rizika Edited April 20, 2015 by levi
Goranz Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 božo vređao zvezdu, miljana, vučića. pižon tražio da prestane ovaj nije hteo i pižon napustio promociju knjige. duletu saviću nije smetalo Savić i Bjeković su za to evocirali uspomene. "Koliko si ono ti ukrao preko kluba? Još si ti mali za mene".
Ryan Franco Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 nisam znao da je koprivica u ovom fazonu. pižon mu je lepo rekao da se ponaša u skladu sa bekgraundom.
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 kako ne znaš čuven božin odgovor na pitanje da li ste nekada navijali za zvezdu u međunarodnim utakmicama? "da je u timu 11 hitlera i da igra protiv zvezde, ja bi navijao za hitlera" autocenzura novinara sos kanala onemogućila nas je da saznamo božino mišljenje o miljanu, aleku™, beloševiću...
levi Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Prava šteta. Ali i inkluzija mentalno izazvanih ima neke granice
Ryan Franco Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 kako ne znaš čuven božin odgovor na pitanje da li ste nekada navijali za zvezdu u međunarodnim utakmicama? "da je u timu 11 hitlera i da igra protiv zvezde, ja bi navijao za hitlera" autocenzura novinara sos kanala onemogućila nas je da saznamo božino mišljenje o miljanu, aleku™, beloševiću... vidim ovde 1 kulova koji je krenuo da muštra čoveka koji mu je doveden na promociju knjige. sve to zato što mu je klub izgubio u košarci(!). aman. ako ti pižon pokaže koliko nemaš stila onda stvarno...
darkonet Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 plus mu je rekao da ima samo srednju skolu a da ovome fakultetski obrazovanom ne prilici onakvo ponasanje....ima li negde ceo tekst sta je to pricala ta budala +1 za Pizona...a dule ko dule, odavno se srozao i slizao sa toletom, mozda malo bolja verzija coveka od sava milosevica
Bright Billy Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 (edited) savo je samo glup a dule je i zao i glup. inace, grobari bas nakupili ozbiljnu ekipu ovih nadri-mudraca koji konstantno sire neku mrznju i bolestinu. reklo bi se da ne umeju bas sportski da podnesu poraz... Edited April 21, 2015 by Bright Billy
darkonet Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 savu je moguce i neka muka naterala, a za savica si potpuno u pravu, jbt kako se doslo do toga da on odlucuje o trenerskim licencama?
Aleksandar88 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Dulo Savić je jezivo grozan lik. Savo treba da zapali sirotište da bi dobacio do ovog prvog.
fandorin Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 (edited) vidim ovde 1 kulova koji je krenuo da muštra čoveka koji mu je doveden na promociju knjige. sve to zato što mu je klub izgubio u košarci(!). aman. ako ti pižon pokaže koliko nemaš stila onda stvarno... Isto sam pomislio. Mada, posle ovoga Pižon se vratio na pijedestal mojih intimnih sportskih idola sa koga je skliznuo negde sredinom devedesetih. O Duletu ne vredi trošiti reči, možda je bilo samo par sličnih slučajeva moralnog sunovrata. Inače, Božo Koprivica je duhovni guru trenera košarkaša Partizana, Kadinjače, smrt fašizmu i slične mudrolije su izašle ispod njegovog šlema. Edited April 21, 2015 by fandorin
darkonet Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 meni je neverovatno da na promociji knjige o vecitom fudbalskom derbiju on spominje iliju belosevica, kakve veze on ima sa fudbalom jbt, sramno...svaka cast Pizonu na reakciji
TheBigFlegma Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 meni je neverovatno da na promociji knjige o vecitom fudbalskom derbiju on spominje iliju belosevica, kakve veze on ima sa fudbalom jbt, sramno...svaka cast Pizonu na reakciji Pižon kralj otpora, skoro kao Mendela. Koliko ljudi treba da budu zaludni da se bave ovakvim glupostima?
katamaran Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Za Savu postoji prica da je pukao finansijski pa je zato morao u kolo sa lopovima. Doooole Savic je daleko odvratniji lik.
Recommended Posts