Cort0 Maltese Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Kalina i Jaka se mogu komotno upisat kod Bogdanova u druzinu. :0.6:
Nikola77 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Jedni posle poraza na trening u sest ujutro, a drugi na uzivo gledanje zvezdinog fudbala - mislim da su grobari bolje prosli.
simple red white Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Kaplanović i Jaka smoreni, a Kalina u modu "šta je ovo bre"?
levi Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 (edited) Nepotrebno proseravanje. I jedni i drugi su odradili dobar dan u ofisu. Napredak se dobro predstavio, uradili su sve što je do njih, ali Rajko je zaradio premiju Blagoje junior je odličan komentator. Ne drema, prati igru, koriguje nestručnog voditelja. Mogli bi da ga angažuju na pravim prenosma jsl i onako prati sve utakmice po službenoj dužnosti, a razvalio bi i na prenosima primere Edited March 21, 2015 by levi
Cort0 Maltese Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Kaplanović i Jaka smoreni, a Kalina u modu "šta je ovo bre"? Mitrovic prati dogadjanja na terenu pomno kao i kad je na parketu.
Nemanja Posrbica Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Jedni posle poraza na trening u sest ujutro, a drugi na uzivo gledanje zvezdinog fudbala - mislim da su grobari bolje prosli. Tako nekako. Sem Rajkovića i Ristića ostali bolje da nisu izašli na teren. Ovo je bilo u rangu onog meča u Nišu, ali smo uspeli da bocnemo gol. Danas nismo mogli da držimo loptu u veznom redu, a još veći problem je sa oduzimanjem lopti. Nakon pauze sledi Novi Pazar.
teacher Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 citirao bih anđusa: "ja bih svakog ko ima kapuljaču posle zalaska sunca, odmah uhapsio..."
Papovac Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 citirao bih anđusa: "ja bih svakog ko ima kapuljaču posle zalaska sunca, odmah uhapsio..." jaka izgleda kao da je vec dovoljno kaznjen.
Papovac Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Valjda bi imali naočare da vare nadam se da se zajebavas, i da ,ipak, nisi tako fin.
Recommended Posts