katamaran Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Zaradili smo novih 2.5 miliona od poslednje vesti http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/269035/Zvezdi-225-miliona-na-pet-godina-od-Gasproma ovim tempom do ujutro smo na zelenoj grani
Milosh76 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 "Voleo bih da je tako, ali nije", u šaljivom tonu je počeo Parker pre no što se uozbiljio."Iskreno, nizam znao da se o tome uopšte priča, jer ne govorim srpski pa i ne pratim medije. Inače, nemam zagarantovane bonuse po postignutom golu. Nemam čak ni bonus vezan za broj postignutih golova u toku sezone ili polusezone". Eto, resen problem,. sutnuo je loptu jer je idiot, a ne zbog bonusa :D
Babu Bhatt Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Još kad Kinezi ulete sa Zvezdanim gradom, za čas smo na nuli :)
katamaran Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 "Ono što mogu da potvrdim jeste da će 'Gazprom' sigurno ostati uz Zvezdu, ali ne znam koja će suma biti u pitanju. Ja sam i ranije molio da se ne licitira ciframa u javnosti, jer ništa od toga nije potvrđeno. Pregovori još traju, Rusi nas neće napustiti, a koliko god da dobijemo, biće dobro", rekao je Škundrić za "Informer"."Smatram da je dobar i postojeći ugovor, a manje od toga svakako ne očekujemo", napomenuo je.
MiddleClass Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Hoce biti zeznuto sutra u Subotici ili ih gazimo kao plitak potok? Arena 1 u 14:30h, koga zanima.
gone fishing Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 2 ko vrata, ofk-a je dala bodove golubovima pre 2 kola da oni vas puste sutra... - iz izvora bliskih šanku ^_^
Recommended Posts