levi Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 (edited) Ikom Nema sve, ima 4 arene i 3 SK. Ali ništa hd jebiga I sk golf, da. Navlačim se Edited March 7, 2015 by levi
katamaran Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 (edited) U Lučanima, Patrik Eze Frajdej postigao je tri gola Odlican igrac. A mi iskusno zajmimo masnu Salamu od Milovanovica. Najbolje sto su mu Lucani treci klub kod nas. U prva dva nije dobio sansu a kod ovih eksplodirao. Edited March 7, 2015 by katamaran
LeBron Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ikom Nema sve, ima 4 arene i 3 SK. Ali ništa hd jebiga I sk golf, da. Navlačim se Ja sam na Radijusu, isto ima 4 Arene i 3 SK ali Arene su u HD.
fandorin Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 @ fandorin bilo je 80-ak hiljada mada je mnogo ljudi ostalo oko stadiona, euforija je bila bas velika, a i momci su je zasluzili jer su izuzev prve sa skakavcima u Beogradu na svakoj pokidali Vasilijevic je igrao obe utakmice protiv Grashopersa, posle toga vise nije bio u prvoj postavi..igrao je i u Tokiju i u Superkupu sa junajtedom ali to je vec nova sezona i neki igraci su vec otisli Maza se, mislim, povredio u revanšu u Cirihu, dugo se oporavljao a usput je i dužio dug Državi. Inače retko odvratan lik, kad je on postao kapiten dalo se naslutiti u kom blatu će klub završiti. Highlight njegove karijere je autogol protiv Sampa. Dodatno mi se zgadio zbog uloge koju je odigrao u teranju Žutog sa klupe.
Hamlet Strašni Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Zar nije nedeljković nesretni dao autogol protiv sampdorije? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Babu Bhatt Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Udijelite koji link za nindža ratnike utakmicu. Hvala
Milosh76 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Isti tim kao u Jagodini, samo Jovic umesto Orlande
levi Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ovaj Parker izgleda baš glup dečko Ajde da pripišemo prevelikoj želji. Mada nema opravdanja
nautilus Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Parker je debil. Svom igracu uzima loptu. Ovo jos nisam vidio.
Recommended Posts