teacher Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Vratili bi se u Superligu kao gora lopovska banda od FK ObilicA sad se zvezda razlikuje od obilića, kako? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Apollo Creed Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Imamo starca Mijaila umesto Cece Inace, dan treba započeti jos jednim izgubljenim sporom... "...Problemi za FK Crvena zvezda se nastavljaju, pošto je srpski šampion izgubio još jedan spor, ovoga puta od Bečem Čelsija. Prema pisanju Sporta, Zvezda će zbog toga morati da pomenutom klubu plati 300.000 evra za nekadašnjeg defanzivca Lija Adija..."
borris_ Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Je li CZ dobila ijedan spor do sada? Ako idu na sud onda tu advokati najvise profitiraju. Ko je advokat kluba?
Kreator Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Imamo starca Mijaila umesto Cece Inace, dan treba započeti jos jednim izgubljenim sporom... "...Problemi za FK Crvena zvezda se nastavljaju, pošto je srpski šampion izgubio još jedan spor, ovoga puta od Bečem Čelsija. Prema pisanju Sporta, Zvezda će zbog toga morati da pomenutom klubu plati 300.000 evra za nekadašnjeg defanzivca Lija Adija..." čoveče... pa kod vas je svakodnevna bitka za goli život. jebote odakle niču svi ovi ljudi što traže pare?
harper lee Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=04&nav_id=964824 Pi..a, nije hteo za dž da igra, neka ga, takvi nam ni trebaju. Prokleti Salamovski. Bar nece za nekoliko godina ispasti iz ormara sa svojim potrazivanjima od par stotina hiljada dolara.
darkonet Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Jel video neko kako je Dzaja iskulirao Cveleta juce na proslavi, pozdravio se sa covekom do njega i otisao na drugu stranu Sto se nasih potrazivanja tice, mislim da jedino sta mozemo da dobijemo od tih sporova a ne secam se da li smo do sada nesto od toga dobili je onaj spor sa Turcima oko Andjelkovica zbog cega je cini mi se Kodzaeli izbacen iz druge ili trece lige, ne znam da li vise i postoje tako da nam je svejedno
Apollo Creed Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Je li CZ dobila ijedan spor do sada? Ako idu na sud onda tu advokati najvise profitiraju. Ko je advokat kluba? Kako da dobijemo bilo koji spor kada nijedan igrac nije isplacen u skladu sa ugovorom!? Inace, advokati se sigurno angazuju i to jeste jedan ohoho trosak... Jel video neko kako je Dzaja iskulirao Cveleta juce na proslavi, pozdravio se sa covekom do njega i otisao na drugu stranu Oni ne pricaju odavno. Cvele je za sve njih bio i ostao profesor doktor.
teacher Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Imamo starca Mijaila umesto Cece Inace, dan treba započeti jos jednim izgubljenim sporom... "...Problemi za FK Crvena zvezda se nastavljaju, pošto je srpski šampion izgubio još jedan spor, ovoga puta od Bečem Čelsija. Prema pisanju Sporta, Zvezda će zbog toga morati da pomenutom klubu plati 300.000 evra za nekadašnjeg defanzivca Lija Adija..." neka stanu u red...
zgembo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Sto se nasih potrazivanja tice, mislim da jedino sta mozemo da dobijemo od tih sporova a ne secam se da li smo do sada nesto od toga dobili je onaj spor sa Turcima oko Andjelkovica zbog cega je cini mi se Kodzaeli izbacen iz druge ili trece lige, ne znam da li vise i postoje tako da nam je svejedno Klub koji je dao novac za Noja nije ni zaslužio bolju sudbinu.
katamaran Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Andjelkovic, Tutoric i Jestrovic. Crna trojka koja im je dosla glave.
Apollo Creed Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 neka stanu u red... 1 je tek stao, a evo ga vec sledeci... "...I Sloboda iz Užica je izgubila strpljenje u vezi dugovanja koje Zvezda ima prema njima, pa su od UEFA zatražili pomoć. Naime, klub iz Ljutice Bogdana već dve godine duguje im 450.000 evra na ime transfera Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića."
teacher Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 1 je tek stao, a evo ga vec sledeci... "...I Sloboda iz Užica je izgubila strpljenje u vezi dugovanja koje Zvezda ima prema njima, pa su od UEFA zatražili pomoć. Naime, klub iz Ljutice Bogdana već dve godine duguje im 450.000 evra na ime transfera Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića." neka stanu u red
*edited by mod Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Btw gde je sada Lee Addy? sećam se da je bio u dinamu ali ga nešto ne vidim tamo.
katamaran Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Verovatno u penziji. Pricalo se da je 10 godina stariji nego sto mu pise u pasosu. edit: izgleda da su ga pozajmili u Lokomotivu http://www.transfermarkt.co.uk/lee-addy/profil/spieler/133553 Edited March 5, 2015 by katamaran
Recommended Posts