katamaran Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) Virus poznatiji kao Tole nasao nacin da potraje jos malo Karadžić: Uključujem Kokezu u rad FSS! http://mondo.rs/a774886/Sport/Fudbal/Karadzic-i-Kokeza-rade-zajedno-u-FSS.html Brat Koki krenuo Savinim stopama. Edited March 3, 2015 by katamaran
Aleksandar88 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Buzdovan šestoper http://srbin.info/2013/06/12/u-beogradu-osnovano-pravoslavno-sportsko-drustvo-sveta-srbija/ Pristojnom coveku ne prilici da se nadje u drustvu Tomasevica ili Duleta Savica.
MiddleClass Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Danas je napunio 50 godina najbolji ex-yu igrač svih vremena!
Hamlet Strašni Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Tja , ne sporim, ali mi je svaki put žao što je: 91 igrao na pogrešnoj strani, nije više igrao u najjačim ligama evropskim, nije odigrao poslednju sezonu u zvezdi i nije bio trener zvezde. Doduše, za ovo poslednje još postoji mogućnost ako se ovaj ološ rastera ikada.
katamaran Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) Nema za nas zime. Iskocilo mi na fejsu da se vraca Misko sa meleonima edit: ima i na ozbiljnijim sajtovima http://www.mozzartsport.com/vesti/marko-miskovic-se-vraca-u-zvezdu-donosi-11-000-000-evra-i-resava-pitanje-licence-za-evropu/98840 jedina eventualna logika iza ovoga bi bila da mu je ponudjeno da kupi Edited March 4, 2015 by katamaran
darkonet Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 70.godina kluba danas...secam se kad je bila proslava 50.godina, imam i neki dokumentarac, profi napravljen, proslo par godina od Barija i Tokija, tesko vreme, sankcije ali se nekako prezivelo, 60.godina, Zigina sezona, nekoliko lepih utakmica u Evropi, nazirala se neka domaca dominacija, igraci iz Zvezdine skole, buducnost kluba delovala je da imamo neku perspektivu. Danas kada klub slavi 70.godina bolje je da se ugasimo, jbg
Cort0 Maltese Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Za 70. rodjendan klubu zelim da se oporavi i vrati na stare staze slave do 100. rodjendana.
Apollo Creed Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Za 70. rodjendan klubu zelim da dočeka 71.rođendan. +1.
Nikodije Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) 70.godina kluba danas...secam se kad je bila proslava 50.godina, imam i neki dokumentarac, profi napravljen, proslo par godina od Barija i Tokija, tesko vreme, sankcije ali se nekako prezivelo, 60.godina, Zigina sezona, nekoliko lepih utakmica u Evropi, nazirala se neka domaca dominacija, igraci iz Zvezdine skole, buducnost kluba delovala je da imamo neku perspektivu. Danas kada klub slavi 70.godina bolje je da se ugasimo, jbg Secam se i ja, Mica Orlovic vodio svecanu akademiju povodom tog 50godisnjeg jubileja. A danas ne bi navatali ni Ivana Ivanovica da to vodi, to bi bilo ispod njegovog nivoa. Edited March 4, 2015 by Nikodije
darkonet Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Mica Orlovic je bio I narator tog dokumentarca, sve je to lepo izgledalo...ako nista drugo bolje nego kada su se prilikom proslave Barija ili Tokija neke godine popeli na neku stolicu kao za govornicu, veceg blama tesko da je bilo. Apollo u pravu si, samo da docekamo 71. Rodjendan...
gervasius twinkleminkleson Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Messiah! He's not a messiah. He's a very naughty boy.
Recommended Posts