*edited by mod Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 ako kazne Srbiju izbacivanje Zvezde a ubacivanjem Partizana to ce biti ultimativni dokaz da Partizan nije srpski klub.
Töölönlahti Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Evo ga vucic sa angelom. Sad ce sigurno da je pita... Nemačka medicina je najbolja na svetu.
Yoda Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 ako kazne Srbiju izbacivanje Zvezde a ubacivanjem Partizana to ce biti ultimativni dokaz da Partizan nije srpski klub. :)
žaro Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Eno u novostima clanak sa sve ciframa kome se duguje i koliko. Koliko sam skontao najveci problem nije samo dugovanje vec to sto je administracija zvezde lazirala podatke dugo vremena...
Bright Billy Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) jos ce da ispadne kako u upravi zvezde sede patoloski lazovi i budale... Edited June 11, 2014 by Bright Billy
Hamlet Strašni Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Jbt, i dalje osećam zadovoljstvo zbog ovoga što se dešava. Jesam li ja loš čovek i cigan?
Bright Billy Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 ne samo u zvezdi, vec i generalno, desava se upravo ono sto je narod nedvosmisleno trazio. tako da ne postoji razlog za tugu. ja ne mogu bas ni da se radujem a bilo bi mi zdravije da pocnem.
Hamlet Strašni Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 ne samo u zvezdi, vec i generalno, desava se upravo ono sto je narod nedvosmisleno trazio. tako da ne postoji razlog za tugu. ja ne mogu bas ni da se radujem a bilo bi mi zdravije da pocnem. + 1.000.000
Dimitrije Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Nesposobni lazovi, prevaranti i muljatori http://www.mozzartsport.com/vesti/pozadina-uefine-kazne-zvezdine-lazi-i-dug-od-1-896-000-miliona-evra/78273 Kada se samo setim samo kako su se do nedavno Dzaja, a posebno Covic, busali u prsa kako je Zvezda jedina obelodanila finansijsko stanje u klubu. Dripci. Dazji treba dekretom oduzeti titulu Zvezdine zvezde. Edited June 11, 2014 by Dimitrije
Блок_64 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Фудбал у европи треба оставити оним клубовима они који знају да играју.Који ћемо ми тамо красни.Да одиграмо две утакмице квалификација на маракани попијемо по тамбури и ајмо децо кући. Dazji treba dekretom oduzeti titulu Zvezdine zvezde. Звездина звезда се заслужује играма на терену а не курчевом фотељом. Edited June 11, 2014 by Блок_64
Dimitrije Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Zvezdina Zvezda je siri pojam; to je igrac koji simbolizuje generaciju/epohu. Dzaja je to bio kao igrac u najpozitivnijem smislu, da bi kao rukovodilac to postao u najnegativnijem smislu. Kao igrac, Dzaja je bio simbol Zvezdine dominacije u jugo-fudbalu, kao rukovodilac, Dzaja je postao simbol Zvezdine propasti i sramote. Kada se sve sabere i oduzme, ostaje jedna bljutava nula i veliko razocarenje. Edited June 11, 2014 by Dimitrije
Блок_64 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Zvezdina Zvezda je siri pojam; to je igrac koji simbolizuje generaciju/epohu. Dzaja je to bio kao igrac u najpozitivnijem smislu, da bi kao rukovodilac to postao u najnegativnijem smislu. Kao igrac, Dzaja je bio simbol Zvezdine dominacije u jugo-fudbalu, kao rukovodilac, Dzaja je postao simbol Zvezdine propasti i sramote. Kada se sve sabere i oduzme, ostaje jedna bljutava nula i veliko razocarenje. Када је донео титулу европског и светског шампиона тада је био најбољи,а сада не ваља јер ми верујемо ономе што нам се сервира а праву истину не знамо.
dragance Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 (edited) Batali tu "pravu istinu". Video sam dovoljno kako je radio i kako radi. On je jednostavno nesposoban covek. Tajna uspeha je zaista bio Cvele, a Dzaja "tehniko". Od kada je postao predsednik i Broj 1 (za vreme Barija to nije bio), sve je otislo u 3pm. A evo mu i Zecevica, kojeg brani kao da mu zivot od njega zavisi. Sve su to ista i nesposobna govna, da izvinu govna, koja barem imaju neku korisnu funkciju u zivotu. Edited June 12, 2014 by dragance
Dimitrije Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Када је донео титулу европског и светског шампиона тада је био најбољи,а сада не ваља јер ми верујемо ономе што нам се сервира а праву истину не знамо. To da je Dzaja doneo Zvezdi najznacajnije klupske titule je blago budi receno preterivanje. Dzaja je bio deo tima koji je to ostvario i u kome su ljudi kao Cvetkovic, igraci i strucni stab imali nista manje znacajan doprinos od Dzaje. Stavise, Dzaja je obucavan i vaspitavan u sistemu koji su decenijama izgradjivali i usavrsavali velikani poput Ace Obradovica, Slobodana Cosica, Rajka Mitica, Miljana Miljanica i ciji trud je od Zvezde stvorio klub koji je mogao ravnopravno da se nosi sa svojim evropskim pandanima. To sto Dzaja zeli da sebe stavlja u prvi plan kao osobu koja je nazasluznija za Zvezdine evropsku i svetsku titule mnogi vise govori o Dzajinom karakteru nego o njegovoj sposobnosti. On je bio dobar skauter i selektopr igraca ali je vrlo malo znao oko poslovanja, organizacije i rukovodjenja klubom. Ovo drugo postalo je zjapece ocigledno kada je postao predsednik kluba. Oterao je sposobne ljude a sam nije umeo da rukovodi. Njegova tastina nije mu dozvolila da uvidi svoje greske a njegova lakomost nije ga sprecavala da zavuce ruku u klupsku kasu radi sopstvene dobiti. Umalo da zavrsi na robiji (koju je verovatno zasluzio), da ga politicke prilike nisu izvukle iz sosa davsi mu priliku da izigrava zrtvu tajkuna i tajkunske vlasti i da se ponovo vrati u Zvezdu. Njegov drugi boravak u Zvezdi obelzen je vise skndalima nego uspesima i oknocan je najvecom brukom u klupskoj povesti. Ponasao se kao covek koga je vreme pregazilio i koji nema pojma sta treba i kako treba da radi. Jedno o cemu je vodio racuna je bilo da organizuje klupske komemoracije i godisnjice na kojima je on bio u centru paznje. Kada je konacno pukla bruka i Zvezda izbacena iz UEFA takmienja, Dzaja je oducio da oe na godisnji odmor. Sram da ga bude.
Recommended Posts