porucnik vasic Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Joj totalno zapostavio, biće ovih dana (kad uhvatim malo volje) jedan poduži osvrt. http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdina-zelja-a-od-gasproma-6-000-000-evra-godisnje/97600 Е то!!!
Milosh76 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Zbog danasnjeg basketa Zvezda u Nisu gostuje u ponedeljak od 16h, prenos na Areni 1.
katamaran Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Jel dobio Slavisa otkaz u Belgiji? Mogli bi da vrate Zivkovica. edit: wiki javlja da jeste Manager Olivier Guillou Edited February 21, 2015 by katamaran
MiddleClass Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Smijao bih se Partizanu, ali da vidimo na sta mi licimo u ponedeljak. Vjerovatno je za plac! :D
adasevic Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Video sam juce slavoljuba muslina u jednom restoranu u bgu. To predskazuje da cemo da igramo ruzno ovog proleca ali da cemo dobijati meceve sa 1-0 :D Edited February 21, 2015 by adasevic
Babu Bhatt Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 To nekako i očekujem sutra, ružnu, tvrdu, negledljivu utakmicu, 0:0 ili 0:1. Šta mislite, Lazović u prvih 11 ili ne? :terzasesmilovao:
Nemanja Posrbica Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Igra Lazović sigurno. Ono što sam čuo od ljudi kojima verujem je da smo igrali jako dobru odbrani sa i bez Lukovića i da nam je vezni red bio čvrst na pripremama. Problem je bila kreacija većeg broja šansi (možda ima i do protivnika) i da Parker izgleda odlično na terenu.
Apollo Creed Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 "U ponedeljak idem u Kazahstan. Igraću do juna na pozajmici za Žetsu", otkrio je Despotović za MONDO."Već sam razgovarao sa njihovim trenerom i rekao mi je da sam mu potreban u timu , a meni su potrebne utakmice, tako da smo se brzo dogovorili. Bilo bi mnogo da do leta samo jurim Sorajutreniram samo individualno i da ne igram", objasnio je.
Bright Billy Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Igra Lazović sigurno. Ono što sam čuo od ljudi kojima verujem je da smo igrali jako dobru odbrani sa i bez Lukovića i da nam je vezni red bio čvrst na pripremama. Problem je bila kreacija većeg broja šansi (možda ima i do protivnika) i da Parker izgleda odlično na terenu. i meni se cini da je parker klasa za nasu ligu. sve se nesto nadam da je dosao ovde da razbije jednu polusezonu i na konto toga ulovi neki transfer u tursku il tako negde.
Nemanja Posrbica Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Nazad u Englesku, mislim da mu je to cilj i ako se time bude vodio i ako poseduje kvalitet, vrlo brzo će se vratiti u Championship.
Moća Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 i meni se cini da je parker klasa za nasu ligu. sve se nesto nadam da je dosao ovde da razbije jednu polusezonu i na konto toga ulovi neki transfer raskine ugovor zbog neisplacenih plata i ode u tursku il tako negde. Evo ispravio sam.
Bright Billy Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 na to sam i mislio, transfer za sebe da napravi.
Milosh76 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) A na tom istom navijačkom sajtu onih kojima je Radnički draži od svih drugih klubova, pisalo se i na "starom niškom". I pozivalo i staro i mlado da dođe na stadion (čak i kad morate sa tatom, što nije "golem rezil" (velika sramota)). Evo kako glasi taj niški poziv: "Poziv svim Nišlijama, od Nišku Banju do Novo Selo i Mramor, i od Komren do Palilulu, pa nadalje do Merošinu i Prokuplje....i nakud Vranje i Leskovac i u moravsko i topličko i svrljško, pa nakud Pirot i šire. Sutra (u ponedeljak) u 4 popodne, u sred zelen Čair će tepamo prestoničari. Nećemo izistinski nego u fudbal i nije nam sefte, a vi dođite, što više možete da vidite kako to izgleda. Povedite i svastike i šurnjaje i šuraci i tetini, a koj mora s tatka da dođe, nek dođe nije golem rezil." Kako odbiti takav poziv Edited February 23, 2015 by Milosh76
MiddleClass Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Dobar je Lazović, samo ga malo jebe taj završni pas!
Recommended Posts