Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

Zbog danasnjeg basketa Zvezda u Nisu gostuje u ponedeljak od 16h, prenos na Areni 1.

Posted (edited)

Jel dobio Slavisa otkaz u Belgiji? Mogli bi da vrate Zivkovica.

edit: wiki javlja da jeste

Manager Olivier Guillou Edited by katamaran
Posted

Smijao bih se Partizanu, ali da vidimo na sta mi licimo u ponedeljak. Vjerovatno je za plac! :D

Posted (edited)

Video sam juce slavoljuba muslina u jednom restoranu u bgu. To predskazuje da cemo da igramo ruzno ovog proleca ali da cemo dobijati meceve sa 1-0 :D

Edited by adasevic
Posted

To nekako i očekujem sutra, ružnu, tvrdu, negledljivu utakmicu, 0:0 ili 0:1.

Šta mislite, Lazović u prvih 11 ili ne? :terzasesmilovao:

Posted

Igra Lazović sigurno. Ono što sam čuo od ljudi kojima verujem je da smo igrali jako dobru odbrani sa i bez Lukovića i da nam je vezni red bio čvrst na pripremama. Problem je bila kreacija većeg broja šansi (možda ima i do protivnika) i da Parker izgleda odlično na terenu.

Posted

"U ponedeljak idem u Kazahstan. Igraću do juna na pozajmici za Žetsu", otkrio je Despotović za MONDO.

"Već sam razgovarao sa njihovim trenerom i rekao mi je da sam mu potreban u timu :lolol: , a meni su potrebne utakmice, tako da smo se brzo dogovorili. Bilo bi mnogo da do leta samo jurim Sorajutreniram samo individualno i da ne igram", objasnio je.

Posted

Igra Lazović sigurno. Ono što sam čuo od ljudi kojima verujem je da smo igrali jako dobru odbrani sa i bez Lukovića i da nam je vezni red bio čvrst na pripremama. Problem je bila kreacija većeg broja šansi (možda ima i do protivnika) i da Parker izgleda odlično na terenu.

i meni se cini da je parker klasa za nasu ligu. sve se nesto nadam da je dosao ovde da razbije jednu polusezonu i na konto toga ulovi neki transfer u tursku il tako negde.

Posted

Nazad u Englesku, mislim da mu je to cilj i ako se time bude vodio i ako poseduje kvalitet, vrlo brzo će se vratiti u Championship.

Posted

i meni se cini da je parker klasa za nasu ligu. sve se nesto nadam da je dosao ovde da razbije jednu polusezonu i na konto toga ulovi neki transfer raskine ugovor zbog neisplacenih plata i ode u tursku il tako negde.

Evo ispravio sam.

Posted

na to sam i mislio, transfer za sebe da napravi. 

Posted (edited)

A na tom istom navijačkom sajtu onih kojima je Radnički draži od svih drugih klubova, pisalo se i na "starom niškom". I pozivalo i staro i mlado da dođe na stadion (čak i kad morate sa tatom, što nije "golem rezil" (velika sramota)). Evo kako glasi taj niški poziv:

"Poziv svim Nišlijama, od Nišku Banju do Novo Selo i Mramor, i od Komren do Palilulu, pa nadalje do Merošinu i Prokuplje....i nakud Vranje i Leskovac i u moravsko i topličko i svrljško, pa nakud Pirot i šire. Sutra (u ponedeljak) u 4 popodne, u sred zelen Čair će tepamo prestoničari. Nećemo izistinski nego u fudbal i nije nam sefte, a vi dođite, što više možete da vidite kako to izgleda. Povedite i svastike i šurnjaje i šuraci i tetini, a koj mora s tatka da dođe, nek dođe nije golem rezil."

:Hail:  Kako odbiti takav poziv  :Hail:

Edited by Milosh76
Posted

Dobar je Lazović, samo ga malo jebe taj završni pas!

Posted

Ko nam je ovaj ćelavi starac Fočo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...