Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

Jbt, ja sam ovim manijacima dao pare za članarinu, svoju i ćerkinu i kupio pretplatnu.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Neke stvari moraju da se definišu™... :fantom: 

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

Trebalo je na vreme da pređem na američki fudbal. Ili umetničko klizanje

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Ako je ovo tacno treba da insistira da ga isplate do poslednjeg dinara. Jaka stvar sto par meseci nece igrati. Taman ne rizikuje povredu pred novi klub.

Posted

A prosto je fenomelnalno koliko svaki put pomislimo 'ovo je dno' a onda nadju kreativne nacine da nas ubjede da ipak mogu i gore. Kakvi gmazovi odvratni drze ovaj klub, pi.

Posted (edited)

Goveda ko goveda. Ne znam sto vas to iznenadjuje. A i sto kazete ja bi ih sad ganjao do poslednjeg dinara i tuzio bi ih Fifi odmah u junu i blokirao za leto i evropu sledece godine. Ali ima tu jedan problem a to su najverniji koji bi mu odmah na fin™ nacin objasnili kako se voli klub.

Edited by Moća
Posted

Da je pametan i da ga "zaboli" koleno i ode na terapije u Italiju i zabole ga kurac. A onda tuziti govna pa makar propao klub.

Posted (edited)

Ako je ovo sa Lazovicem istina, onda ne preostaje nista drugo nego opsti bojkot.  Fudbaleri neka napuste pripreme; navijaci neka ne dolaze na utakmice; neka se web-strane u vezi Zvezde zamandale.  A Terzic neka i dalje jede sveze voce.  Da vidimo ko ce duze da izdrzi.   Danasnji FKCZ nije klub koji zasluzuje da iko ko drzi do sebe igra i navija za njega.

Edited by Dimitrije
Posted

Danasnja FK Crvena Zvezda je senzacionalno govno od kluba.

Posted

Očekujem da se predsednik Mijailović odlučno ogradi od ovakvih neodgovornih izjava!

Posted

Očekujem da se predsednik Mijailović odlučno ogradi od ovakvih neodgovornih izjava!

Apsolutno, Toza je uvek bio čovek od integriteta.

Posted

Najnovija akvizicija, najbolji mladi fudbaler Crne Gore (24)

1814319-23.jpg

Posted

Treba se setiti i cinjenice da je nesrecni Lazovic jednom vec produzio ugovor i na taj nacin im dao ukupno 6 godina fore da ga prodaju. I sad mu, na kraju, traze da on sam pokrije troskove nesposobnosti ove i prethodne uprave da naprave transfer. Jbt, kakav klub; bukvalno da ni najcrnjem neprijatelju ne pozelis da da se tu nadje...

Posted (edited)

Ćoki je kriv!

"Терзић је потрврдио да црвено-бели дугују Лазовићу 550.000 евра, као и да желе да склопе договор око динамике исплате.

– Небојша Човић је ревидирирао свима уговоре, осим са њим. Зашто је имао толики уговор? То су све питања за претходно руководство. Лазовић је укупно коштао Звезду 1,5 милиона евра и само штедњом можемо да станемо на ноге. Претходно је све било иживљавање – навео је директор Звезде.

Терзић је Лазовићев случај упоредио са Данилом Пантићем из Партизана, коме такође уговор истиче на крају сезоне.

– Видели сте како је Партизан поступио са Пантићем и није га одвео на припреме. Звезда је била коректна, али осим Луковића, само два играча зарађују преко 80.000 евра. Сви остали 20.000 мање и тренер Лалатовић мора да процени да ли је Лазовићев допринос четири пута већи од њиховог.

Први оперативац Звезде истакао је да су Лазовићеви менаџери гледали свој интерес, али не и клуба.

– Ако су му већ пронашли клуб, могли су људе из Ђенове да доведу у Звезду и плате одређено обештећење. :Jova:  Није проблем што је отишао у Италију, али и ми морамо да имамо неки интерес – закључио је Терзић

Edited by Apollo Creed
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...