Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

Raja nam oprostio sto nas je tukao. Mondo javlja da stize i Orlandic.

Za JSL moze da bude vrlo koristan al ne bih uzeo njegovog igraca da mi Mesija za dzabe dovede.

Који је то шпиц по реду? 6357?

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

Pa ako ih budemo nakupili 15 taman po jedan u svakom kolu... A sve smo blizi tom ostvarenju...

Posted

treba izdržati urnebesan ritam subota-subota i to u čak 15 uzastopnih kola...

Posted

cekaj, to nije onaj koji igra krilo i sto nam kao treba, nego je to neki talentovani centarfor?

Posted (edited)

evo sad citam, ima 24 godine i dolazi iz zete. ugrabili smo ga grobarima, koji su u njemu videli zamenu za 1 shkuljetica, ispred 1 nosa  :0.6:

bravo za terzu i agilnu upravu...

Edited by Bright Billy
Posted

Ovaj je bio bio medju boljim strijelcima lige, mislim prosle sezone mozda i najbolji, ali... Jovovic je ekshli igrac koji bi mogao i da bude dobar, ovaj je klasicni jedan od najboljih igraca Crne Gore

Posted

Mračite.

Orlandara je 1 razbijač, može levom, desnom,glavom, kolenom...

Posted

nastavljamo tradiciju da svake godine dovodimo najboljeg i najstalentovanijeg crnogorskog igraca svih vremena

Posted

jbg, za sada ne rešava, možda mu je to i jedina mana...

Posted

Kako rešava situacije 1 na 3?

Tako niske standarde postavljamo za pojačanja iz Makedonije.

Posted

Ne fascinira me sto smo opet doveli nekog Rajinog bezveznjaka, ali me intrigira da li ce Crnogorci ikada napraviti 1 cestiti teren za igranje fudbala.

Posted

Ne fascinira me sto smo opet doveli nekog Rajinog bezveznjaka, ali me intrigira da li ce Crnogorci ikada napraviti 1 cestiti teren za igranje fudbala.

Stadion Budućnosti je top plus tereni u kući fudbala.

Posted

Svaka cast, al dok god ovo po Petrovcu, Beranama i Kotoru bude izgledalo ovako kako izgleda, moci ce da uvaljuju igrace samo Zvezdi. A zao mi je zbog toga, verovatno bi mogli vise od toga da postignu kada bi imali na cemu da igraju i treniraju.

Posted

Kad je Orlandara mogao da kidadaje golove po ovijem džombama- zamisli tek šta ce da radi po zelenim tepisima diljem Srbije...

Super smo se pojačali, očekujem da se razlika istopi u prva 3-4 kola, posle ce sve ići svojim tokom...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...