Milosh76 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Ima tu viska 5-6 igraca kojima nije mesto ni 5km od stadiona, ali dobro. Jos 2 nedelje da plate "sitne" dugove, ako to ne prezivimo, igracemo u II ligi dogodine.
porucnik vasic Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Ima tu viska 5-6 igraca kojima nije mesto ni 5km od stadiona, ali dobro. Jos 2 nedelje da plate "sitne" dugove, ako to ne prezivimo, igracemo u II ligi dogodine. Јовић?
Milosh76 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Katai, Gavric, S. Djordjevic, Cvetkovic, Martinovic... Jovic je dobar, samo mora da poradi na samopouzdanju.
adasevic Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Katai nikako nije u ovoj grupi. Taj zna fudbala samo je malo cvrknut u glavu. Ako se nabazdari moze da bude odlican. Ne kazem da hoce samo da nije bas iz istog kosa sa ostalima koje si nabrojao...
Bright Billy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 mnogo smo inspirativna sredina pa ce tu neko da se nabazdari...
Babu Bhatt Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Malo sam kopao neke stare teme po arhivi, pa se sjetio i Eli Babalja :) Kako kaže wiki, za AZ još nije odigrao niti jednu utakmicu. U srijedu igramo sa Olimpijom u Turskoj.
Apollo Creed Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Dobar je Babaljara, ali zna li neko šta je sa Kelharom?
katamaran Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) Vodimo 1:0 protiv Olimpije. Strelac Gavric u trinaestom minutu. Kahriman, Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Kovacevic, Lazovic, Stojanović, Savicevic, Gavric i Parker. Rajkovic i Pavicevic ne igraju zbog povreda Na klupi se nalaze: Trkulja, Jovanović, Grujić, Mbođ, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami i Jović. https://twitter.com/crvenazvezdafk Gavric je verovatno jedini koji je poceo sve pripremne... Edited February 4, 2015 by katamaran
casperbgd Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Po snimcima je bio i jedan od boljih igraca. Dosta kritike je pretrpeo, cini se da ga to nije pokolebalo. Verovatno je tome pomoglo poverenje koje mu ukazuje Lalatovic, i podrska naravno. Deluje mi da bi mogao da izgura sasvim solidnu polusezonu i popravi slab utisak iz prvog dela, nije vrhunski igrac, ali mi se cini da moze bolje nego do sada.
adasevic Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Isplatili smo Bronovickog, tako da imamo jednog potrazioca manje. Lalatovic demantovao da hocemo Alivodica. Mene ne cudi da bi on pre Trujica nego Alivodica...
Milosh76 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Imamo nedelju dana da isplatimo bivsi Asamoin klub ili nas ceka moguca kazna -6 bodova od strane FIFA Sitnica od 240.000 evra
katamaran Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Ne bas tolko dobra kao Brono. Njega smo jos platili skoro milion evra. Edited February 5, 2015 by katamaran
katamaran Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Raja nam oprostio sto nas je tukao. Mondo javlja da stize i Orlandic. Za JSL moze da bude vrlo koristan al ne bih uzeo njegovog igraca da mi Mesija za dzabe dovede. Edited February 5, 2015 by katamaran
Recommended Posts