darkonet Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 onaj Lalatovic je stvarno jedna neopevana budala, poceo javno da kritikuje igrace, Rakic nije hteo da igra derbi, Bosancicem nije zadovoljan, klinac palac, pa podji prvo od sebe koliko nista ne znas...klub tone sve nize
teacher Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 onaj Lalatovic je stvarno jedna neopevana budala, poceo javno da kritikuje igrace, Rakic nije hteo da igra derbi, Bosancicem nije zadovoljan, klinac palac, pa podji prvo od sebe koliko nista ne znas...klub tone sve nize kako to misliš - sve niže?
darkonet Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 haahahah sve dublje, a posto dna nikako nema onda se i ne nazire kraj
MiddleClass Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Veznjak Helas Verone Rade Krunić oktrio je za portal "Foča online" da je blizu dogovora sa Crvenom zvezdom.
katamaran Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) U derbiju kiparkse lige Apolon (učesnik Lige Evrope) savladao je Ermis sa 3:2, iako su gosti do 83. minuta vodili sa 2:1, a oba gola je postigao igrač Crvene zvezde na pozajmici Ifeani Onjilo. To je bio njegov osmi pogodak u sezoni, čime je izbio na drugo mesto liste strelaca. Izvor: Blic Edited December 15, 2014 by katamaran
Bright Billy Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 jebes statistiku, bolji je despotovic.
fandorin Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 1.gol je majstorski. Jel' to sigurno Onjilo?
Cane Vukic Prebranac Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Veznjak Helas Verone Rade Krunić oktrio je za portal "Foča online" da je blizu dogovora sa Crvenom zvezdom.
casperbgd Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Jebem mu sve ako Mijailovic u trecem pismu ne objasni kako svi proigraju kad napuste Zvezdu.Nemoguce da je samo plata u pitanju. Edited December 15, 2014 by casperbgd
katamaran Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Sve je bolesno u klubu. Prosle godine smo i pored besparice lepo odigrali prolece kad su oterali Stojadinovica. Na leto su iskusno oterali sve buntovnike koji su nam i doneli titulu a ako je verovati ovom sto hoce da ostane anoniman Terzic naterao Rajkovica da potpise za Stojadina Mene zivo zanima da li anonimni prica u svoje ime ili iza njega stoji Kokeza. Edited December 15, 2014 by katamaran
Nemanja Posrbica Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Mene zivo zanima da li anonimni prica u svoje ime ili iza njega stoji Kokeza. Da je bilo ko drugi, verovao bih da iz njega stoji Kokeza, ovako sam i dalje 50-50.
katamaran Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja sam skloniji da poverujem da je Kokeza iza njega. Upadljivo napada samo Terzica dok mu Koki & Toki ne smetaju.
Bright Billy Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 ovo je jubilarni hiljaditi rat koji se vodi preko lesa tog nesrecnog kluba. nema veze sto je odavno sve otislo u qrac, nikome tu nije ni na kraj pameti da bar malo odustane od sujete, idiotizma i destrukcije. i posle kazu da mi srbi nismo najgori narod na svetu, nego smo kao culi da negde postoji veca stoka cak i od nas...
Recommended Posts