James Marshall Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Mene više brine to što Lalatović dovodi pojačanja za drugi dio sezone, to znači da on planira da ostaje, a možda mu je neko ko se pita i sugerisao tako nešto Edited December 5, 2014 by James Marshall
ОГИрс Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 А одакле то да је он уопште планирао ићи? Има ли каква поуздана информација или из медија?
Sokrat Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Nije on planirao da ide, mi smo planirali da on ide :D
Babu Bhatt Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Jos samo Mijović i ima da meljemo na proleće! Zar je taj ikad i napustio klub? On mi dođe kao neki dobri duh koji uvijek lebdi oko Zvezde ;)
James Marshall Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Možda ne barata još uvijek dovoljno njemačkim/francuskim da bi filozofirao
Milosh76 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Lalatovic opet u svom retard modu, igra mu Gavric, a Grujic je na klupi. Ristic je bolestan, znaci mucenje u najavi, Arena1 za 15 minuta pocinje prenos.
katamaran Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Malo mi mucenja sa ovom tragedijom od fudbala sad me jos i Arena tripuje kamerom sa mrtvim pikselom. Glavna kamera ima zaglavljen crveni piksel negde u samom centru. edit: izgleda da nestade. Samo na mom laptopu stoji postojano kano klisurina. Sreca pa ne gledam preko njega trenutno jer bih doziveo nervni slom da sam video novi crveni piksel :) edit 2: definitivno je tu na jednoj kameri. Edited December 7, 2014 by katamaran
katamaran Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Na sta su nas navikli ovo je 20 minuta galaktickog fudbala.
Lord Stef Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Prilicno dobra utakmica u prvih 20 minuta. Steta sto je izgleda to to, teren je vec sad njiva neorana, ko zna na sta ce da lici u drugom poluvremenu. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Bright Billy Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 INTERVJU NEDELJOM - Milan Živadinović: Terziću, gledaj svoj OFK Beograd, nije ti mesto u Zvezdi! http://www.mozzartsport.com/vesti/intervju-nedeljom-milan-zivadinovic-terzicu-gledaj-svoj-ofk-beograd-nije-ti-mesto-u-zvezdi/91464
Recommended Posts