Jump to content

ФК Црвена Звезда 2014/15

Featured Replies

Mlada Makedonija...

• Replies 6k
  • Views 419k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 1. 12. 2014. at 20:48, levi said:

Guma je imao tehnniku centar/šuta o kojoj današnji prvotimci mogu samo da sanjaju

i da uzvikuju njegovo ime dok vežbaju slobodne udarce i penale na pomoćnom terenu

Dobro, ne preterujmo. Guma je takođe dokazana neznalica, čak je i podjednako iritantan, ali na jedan sasvim drugi način. Imao je monopol na slobodnjake i nikada nije bio ni blizu da ga zabode. Zapravo, ne, ako se dobro sećam ušla je jednom posle nekog odbijanca. Gol iz penala protiv Slavije, centaršut Toniju za 5:2 protiv Tbilisija i povreda na meču sa Slavijom posle koje je iznet na nosilima uz ovacije su tri bledunjava detalja u koja je stala cela njegova karijera. Istina, Despotović ni dotle nikad neće dobaciti.

On 1. 12. 2014. at 20:46, MiddleClass said:

Dje je sad Guma?

Pre par godina na moru njegova bivsa devojka mi bila danima prva komsinica na plazi, kaze propao skroz, nema angazman, grebe se od caleta i keve za pljuge. Ne znam jel' se od tada sta promenilo.

Viki kaze u Grckoj. A ta bisa ga je ostavila cim je propao. Pametna zena! :D

делете

Edited by ОГИрс

On 1. 12. 2014. at 22:49, Aleksandar88 said:

Pre par godina na moru njegova bivsa devojka mi bila danima prva komsinica na plazi, 

Koga briga za izbušenu Gumu-daj slike ex-ice! :misko:

Pitanje je ko je tu izbusena guma... :naughty:

Stize izgleda na zimu nova serija krseva... Dogovoren desni bek Cvetkovic iz Napretka (na insistiranje Lalatovica :isuse: ), blizu i neki Masovic, valjda napadac, iz Borca.

Jos samo Mijović i ima da meljemo na proleće!

Niko kao Miric i Veseljko...

image.jpg?imageId=13081&thumb=1&lastModi

On 5. 12. 2014. at 10:22, FPLS said:

Stize izgleda na zimu nova serija krseva... Dogovoren desni bek Cvetkovic iz Napretka (na insistiranje Lalatovica :isuse: ), blizu i neki Masovic, valjda napadac, iz Borca.

vezama u SNSu dobrim igrama se namece i neki iz petrovca na mlavi, al sam mu zaboravio ime...

Edited by Bright Billy

Остало празног мјеста у магацину, ред је да се попуни.  :isuse:

Edited by ОГИрс

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout