Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

O jbt, naravno da nije namerno. 

Al očigledno nije nešto posebno ni pazio a trebao bi sa obzirom da nije čak ni igrač ekipe i da mu se čini usluga tako što mu se daje da radi sa ekipom i ostane u formi.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

A dobro, ovakve stvari se desavaju, malo mi je glupo sad kriviti Lukovica [osim ako, jelte, nije stvarno bilo sa zlom namjerom]. 

Posted

Он очекује свој повратак негдје почетком Јануара. 

Posted

Он очекује свој повратак негдје почетком Јануара. 

Onda i nije tako strašno.

Posted (edited)

Nema Kovacevica i Despotovica... igraju Grujic, Jovanovic, Ristic a Katai ili Pecnik tzv. laznu 9

Igra i neznalica Gavric... Kovacevic nije u protokolu, a Bosancic je na klupi

KATAI 1-0, drugi minut

Edited by Milosh76
Posted

Znaci ludilo. Ne moze da se udje na istok dok ne utovare ofkove navijace. Ko da ne mogu svu trojicu da sprovedu nevezano od nas... Debili...

Posted (edited)

Terzic zamera Lalatovicu sto Jovanovic nije vise igrao a usput doveo Planica protiv svake logike.

Ja cak i ne mislim da je Planic bas toliko los ali je apsolutno bio nepotreban.

Edited by katamaran
Posted

Au, kakva utakmica... Pa ovo ni Lalatoviceva keva ne moze da gleda.

Posted

Au koliko gavric nema mozga pa ono boli... Grujic odlican i antic mi se svidja...

Posted

Desava li se ista posle gola? Jel bilo sansi na obe strane™?

Posted

Odlicna odbrana Rajkovica i u poslednjem napadu Pecnk promasio zicer glavom

Ostalo uzas

HVALA Lalatovicu sto je doveo Gavrica, majstorski potez u rangu Dzajinih Konjila i DrvOmege

Posted

Kod nas se sve zavrsi kad lopta dodje do krila jer su i lazovic i narocito gavric uzasni. Grujic igra dobro al zato rile nije bas u vinklu.

Ofk je probao par puta iz daleka (8ica je valjda palocevic?) i jednom nam sjebali ofsajd zamku al rajkovic dobro istrcao. Imali smo i sansu u poslednjem minutu al je pecnik promasio na drugoj stativi sa pola metra...

Uzasan fudbal. Mi smo iz prekida toliko bezopasni da to boli...

Katai je kao spic a kod prekida je uvek van 16m i to ponekad i celih 40m od gola...

Ofkini navijaci bili 25 minuta vikali jebem vam mater i onda izasli pa su tom prilikom par puta skandirali marku ivkovicu. Zbog njihovog ulaska ne videh gol...

Posted

Oni su izasli jer im nije dozvoljeno da unesu koreografiju i obelezja, tako rekose na tv.

Posted

Despotović umesto Gavrića. Baš se ne zna ko je gori.

Šta je s Avramovskim?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...