Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

Osvežimo rubriku: "gde su, šta rade?"...

PhEek21l.jpg

:naughty:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

Bila bi dobra tema "gde su i šta rade" :)

Posted

Ваљда је и била негде, па се изгубила...

Posted

Ma zabole me za celavog, dajte generalije ovih dama :fantom:

Posted

najjače su te italijanske emisije o fudbalu ili politici, gde se u studiju dovode ovakvi primerci i onda čovek treba nešto ozbiljno da govori, a da ne završi u brakorazvodnoj parnici...

Posted

Ma zabole me za celavog, dajte generalije ovih dama :fantom:

najjače su te italijanske emisije o fudbalu ili politici, gde se u studiju dovode ovakvi primerci i onda čovek treba nešto ozbiljno da govori, a da ne završi u brakorazvodnoj parnici...

Gospodža levo...

"In September 2011, Satta got engaged to 45-years old Italian businessman, Gianluca Vacchi.[10][11]

In October 2011, Satta was photographed entering a hotel late night with American basketball player Kobe Bryant,[25] and leaving early in the morning.[25] Satta's affair with Kobe Bryant led to Vanessa Bryant filing for divorce.[26]"

:naughty:
Posted

Nekada je tracarenje smatrano privilegijom slabijeg pola.  Vremena su se promenila i ravnopravnost polova je sve vise izrazena u svakom segmentu.

Posted (edited)

Nekada je tracarenje smatrano privilegijom slabijeg pola. Vremena su se promenila i ravnopravnost polova je sve vise izrazena u svakom segmentu.

+1

Stvarno, bre, Apollo, umesto da cicu suočiš sa muskulusima, javno joj ovde čeprkaš po biografiji...

Edited by Yoda
Posted

za nesto vise od ceprkanja po biografiji fali mi samo kojih desetak miliona dolarcića vise u dzepu... :cry:

Posted

Grujića Tole poslao da sudi Bazel-Liverpul kao zahvalnost za učinjeno.

Posted (edited)

MILF, nije tvoj tip :fantom: .

Edited by Apollo Creed
Posted (edited)

Blic laze ljude pise da nam dolazi Krunic. Nadam se da nije neka pozajmica iz Verone.

Edited by katamaran
Posted

ne bi bila pozajmica

- 99% sam u januaru slobodan igrač, tako da imam ponudu Crvene zvezde, ali i ostalih klubova. Videćemo šta će biti. Nisam upoznat ko iz Zvezde želi da me dovede, za to je zadužen moj menadžer - rekao je Rade Krunić za BUTASPORT.RS.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...