Jump to content

ФК Црвена Звезда 2014/15

Featured Replies

Dobar je Pjana bio. Redovno je u derbiju rešetao.

• Replies 6k
  • Views 415.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ko je taj Pjanović, jel dao 100 golova u ligi? tjah

Kako je Drula samo resetao u Kragujevcu, odlicnu ekipu je Radnicki imao...Drulic, Koroman, Ristic, Urumov, Katic, branio Stevanovic, steta sto je klub sabanski jbg. Neko je postavio klip protiv Selte, ja glasam za utakmicu protiv Lestera u Becu, odigrali vrhunski I nakantali Engleze. Izdrzi Drulo majstore!!!

• Author

Ko je taj Pjanović, jel dao 100 golova u ligi? tjah

Сале Илић фазон. 

Bolji smo od Srbije, jebo Čukarički!

Sutra pravac stadion,da se gleda majstor DI Natale... :fantom:

Ne dolazi Di Natale, ali vredi otici zbog 10 mnuta koje ce odigrati Dejan Stankovic za Zvezdu

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Kako bi bilo dobro da i Pantelic udje na tih 10 minuta :Hail:

Nisam siguran da će biti velikog odziva danas, čak mislim da će biti razočaravajuće, ali za to neće biti zaslužan Dejan Stanković, već današnja Zvezda i ljudi u Srbiji.

Meni je Udinese jedan od simpatičnijih timova u Evropi i jedini crno-beli. Dolaze bez većine igrača koji igraju u Seriji A, jer su u repkama ili su ostavljeni u Udinama. Muriel, Gulherme, Pinzi i Pasquale od igrača koji se mogu smatrati standardnim. Ostalo čine mladi igrači koji uglavnom igraju za Primaveru i još toliko starijih koji sede na kraju klupe.

• Author

Nisam siguran da će biti velikog odziva danas, čak mislim da će biti razočaravajuće, ali za to neće biti zaslužan Dejan Stanković, već današnja Zvezda i ljudi u Srbiji.

Meni je Udinese jedan od simpatičnijih timova u Evropi i jedini crno-beli. Dolaze bez većine igrača koji igraju u Seriji A, jer su u repkama ili su ostavljeni u Udinama. Muriel, Gulherme, Pinzi i Pasquale od igrača koji se mogu smatrati standardnim. Ostalo čine mladi igrači koji uglavnom igraju za Primaveru i još toliko starijih koji sede na kraju klupe.

Таман наш ниво. За тврду првенствену утакмицу.

Bice 15ak hiljada sigurno...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Prenosi li neko to?

Arena 1

Prejadna poseta... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout