porucnik vasic Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Na pamtim da sam se nekad manje obradovao porazu komsija. Sad cu opet da se nerviram dok gledam mucenje da porodimo gol. Da se bar Ristic, Grujic i Jovic ustale u prvih jedanest. Зарадоваћеш се кад у среду одиграју нерешено.
katamaran Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 To bi me dotuklo. Sto bi nam vece sanse za titulu bile to bih se vise nervirao zbog onoga sto igramo.
MiddleClass Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Зарадоваћеш се кад у среду одиграју нерешено. +1
porucnik vasic Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 To bi me dotuklo. Sto bi nam vece sanse za titulu bile to bih se vise nervirao zbog onoga sto igramo. Још после играју са најцрногоскијим клубом... Збиља пар незгодних недеља за твоје здравље.
Dimitrije Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) Vaske, ako na PPP kazes da se radujes/tugujes Zvezdinoj pobedi/porazu, onda nisi kul. A tek ako kazes da se radujes/tugujes pobedi/porazu srpske reprezentacije, onda ne da nisi kul nego si i potencijalno fasista. Edited October 26, 2014 by Dimitrije
Milosh76 Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Na pamtim da sam se nekad manje obradovao porazu komsija. Sad cu opet da se nerviram dok gledam mucenje da porodimo gol. Da se bar Ristic, Grujic i Jovic ustale u prvih jedanest. OFK pa Vosa, bice razloga za bezrazlozno nerviranje, jer igramo dve na Vracaru protiv Rada Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bright Billy Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 od tezih protivnika, nama dilazi cukaricki a njima vosa. sto se gostovanja tice, mi u kg a oni u pazar. to je to od potencijala za kiks.
Bright Billy Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Inace, dok mi ove nase klince promovisemo po novinama, vosina djeca su prva na tabeli. Al ajde sto su prvi, nego deca rasturaju...
katamaran Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) Nama je svaka utakmica potencijalni kiks. Toliko sam izgubio poverenje da vise nisam ubedjen u pobedu ni kad igramo kuci protiv nekog iz donjeg dela tabele. Mozda je prava godina da Vosa uzme titulu. S jedne strane mi se ne mili da je bilo kome prepustamo a sa druge definitivno je krajnje vreme da se razbije monotonija u nasem fudbalu. Nema od nas leba dok se sve svodi na Zvezdu i Partizan. edit: titulu bih im jos i dao al kad bi ipak mi isli u kvalifikacije za LS Edited October 26, 2014 by katamaran
assignment Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Mislis da ce sledece godina UEFA da nam dozvoli da igramo kv. za LS? Bas si optimistican
porucnik vasic Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Vaske, ako na PPP kazes da se radujes/tugujes Zvezdinoj pobedi/porazu, onda nisi kul. A tek ako kazes da se radujes/tugujes pobedi/porazu srpske reprezentacije, onda ne da nisi kul nego si i potencijalno fasista. Ја сам како ми је објашњено нацош. Тешко да од тог грђе има. Мука провинцијалаца, Димитрије.
gervasius twinkleminkleson Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Toto Di Natale 15. na Marakani?
porucnik vasic Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Велики је човек Дејан Станковић.
Bright Billy Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Den Tana: Tadić, Dačić i Đilas su se bojali plaćenih navijača, otišao sam kad sam video da rade sa policijom http://www.mozzartsport.com/vesti/den-tana-tadic-dacic-i-ilas-su-se-bojali-navijaca/88008
Recommended Posts