Mil@n Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nije pitanje ko je bio već da li ga je gurnuo rukom sa leđa i ako jeste, kojom silom tj da li je to guranje dovoljno da ga poremeti u šutu u situaciji kada je u očigledno boljem položaju u odnosu na loptu nego odbrambeni i kada je u praktično 100% šansi.
fandorin Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Takav penal se svira i na Kasalici, čak i na Dankari.
Mil@n Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 nisam sudija, "navijač" sam :) Ni ja, samo ćaskamo. :)
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) problem kod tog faula je što je sviran(tj. nije sviran) u jsl, u bilo kom euro takmičenju bi sudija samo odmahnuo rukom, naročito protiv respektabilnijeg protivnika. a na žalost to su sad za nas svi. i niko se ne bi bunio, ovde na forumu, preterano. Edited October 25, 2014 by kud u maglu Simoviću
theanswer Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 ček, fkcz tj. kokeza je ladno izdao saopštenje na đurićevu izjavu u kojoj nijednom rečju nije spomenuta zvezda? čestitam na tituli.
Mil@n Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 problem kod tog faula je što je sviran(tj. nije sviran) u jsl, u bilo kom euro takmičenju bi sudija samo odmahnuo rukom, naročito protiv respektabilnijeg protivnika. a na žalost to su sad za nas svi. i niko se ne bi bunio, ovde na forumu, preterano. Da, setimo se faul koji je protiv Mančesteru sviran nedavno u najjačoj ligi na svetu. A koliko ih je samo svirano u korist velikih a oko kojih su se postavljala pitanja? Pitanje je samo da li ga je gurnuo sa leđa, ako jeste, to je penal kao suza, ako je ovaj pao reda radi, onda nije, vrlo jednostavno.
nautilus Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 ček, fkcz tj. kokeza je ladno izdao saopštenje na đurićevu izjavu u kojoj nijednom rečju nije spomenuta zvezda? čestitam na tituli. ja se divim ljudima koji uopste mogu da citaju ta saopstenja a da im ne prokuva mozak nakon 3 recenice. sta vam to treba u zivotu?
theanswer Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) ja se divim ljudima koji uopste mogu da citaju ta saopstenja a da im ne prokuva mozak nakon 3 recenice. sta vam to treba u zivotu? šta znam,video sam danas đurićevu izjavu,koja je pomalo iznenađujuća imajući u vidu da se napadaju državni organi a da to baš nije slučaj ovih dana u Srbiji i onda vidim da su ovi izdali saopštenje na tu izjavu. morao sam da pročitam. ovo je malo više od onog klasičnog fkp-fkcz prepucavanja,prosto ne mogu da verujem da je moguće teoretski da jedan klub izda saopštenje na izjavu predsednika drugog kluba u kojoj on ne spominje ni direktno ni indirektno taj drugi klub. to ni kod nas još uvek nije bilo. možda bolje i o tome da se piše nego jeste ili nije bio penal :D Edited October 25, 2014 by theanswer
levi Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Šta Kokeza pisao saopštenje sns sa Zvezdinim memorandumom? Pogreši čovek jebiga
Bright Billy Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 stalno im se to desava, zato su im i zabranili da imaju po vise funkcija. al jbg, kokeza je mangup u njihovim redovima, pa se oglusio o naredjenja s vrha pitamide.
gervasius twinkleminkleson Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Šta Kokeza pisao saopštenje sns sa Zvezdinim memorandumom? Pogreši čovek jebiga Nego, Lalatovic prilicno ostro po igracima. Meni on djeluje kao da ne zna da se kontrolise bas najbolje.
Milosh76 Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Lalatovic je dokazao da mu je nivo Vozdovac ili Napredak, nikako Zvezda, cak i ovakva.
porucnik vasic Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Ех, какви сте ви а Лалат дете Звезде,Циган до коске...
katamaran Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Na pamtim da sam se nekad manje obradovao porazu komsija. Sad cu opet da se nerviram dok gledam mucenje da porodimo gol. Da se bar Ristic, Grujic i Jovic ustale u prvih jedanest.
Recommended Posts