Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

Био, било забавно. Деспотовић је тараба.

Posted (edited)

Petkovic izgleda sredio koleno, moguce da nece igrati do kraja sezone :(

"Lekar je napisao da je došlo do rupture prednjih ukrštenih ligamenata, a Marko je sa snimcima otišao sa klupskim doktorom Purićem po još neko mišljenje ortopeda specijaliste", rekao je lekar mlade selekcije Aleksandar Urošević, a prenose "Večernje novosti"

Bitno da imamo 3 leva beka, sad smo ostali na Djordjevicu kao desnom beku :isuse: Mada uvek ostaje Pecnik kao alternativa :D

Edited by Milosh76
Posted

e jbg... a taman mu je krenulo, bio je medju boljima u ovoj sezoni.

Posted

Strašno... Baš maler. Posle Lazovića još jedan koji je bio na mm od odlaska, pa da doživi pokidane ligamente. Ništa do sezone 2015/16 od njega.

Pečnik na desnom beku do kraja polusezone, a Gavrić na krilo. To se dešava kada se dovode fizički nepripremljeni igrači. Nema se novca, pa šta je tu je.

Posted

Mozda mali Ristic ili Grujic dobiju sansu konacno. Steta za Petkovica!

Posted

Ristic je polivalentan igrac pa mozda moze i to da odigra mada je u karijeri igrao po levoj strani a ne desnoj. Grujic nikako ne moze na beka.

Pecnik moze, mozda zaigra i taj djordjevic. Mada ja bih probao da prebacim teslu desno i ubacio bih antica. Realno, bolje je da pecnik pokrije desnog beka ali mislim da ce lalatovic tesko da se odrekne njega u veznom redu.

Da stvar bude gora, isprobavanje ce da bude na derbiju...

Posted

Светозар Мијаиловић је вршилац дужности председника Црвене звезде од 19. јуна и оставке Драгана Џајића, а како сазнајемо он ће од децембра постати и званично први човек клуба са Маракане

Dzajic-Mijailovic.jpgФОТО: Н. Неговановић

Ако не дође до радикалних обрта, прекаљени функционер биће једини кандидат на будућим изборима.

Званичне кандидатуре за изборе 10. и 11. децембра још нема, нити назнака да је неко „са стране“ заинтересован да се пријави за борбу са огромним дуговима.

Актуелна руководећа гарнитура не намерава да остави клуб на ветрометини  :Hail:  и остаје јој само да направи расподелу улога.

У овом тренутку постоји консензус да је најбоље да Мијаиловић поднесе кандидатуру за председника, Славиша Кокеза и Ивица Тончев планирају да остану на потпредседничким функцијама, неизвесно је да ли Небојша Човић има намеру да буде и даље у фудбалу или се у потпуности посвети кошарци.

Функцију ће променити Звездан Терзић, уместо вршиоца дужности генералног секретара постаће генерални директор.

Posted

Ja mislim da ce Savo na beka (sto je ok) a Planic na stopera (sto je :frust: )

Posted

kako igra onaj afrikanac, sto je kao zver a mi ga pozajmili (valjda) napretku?

Posted

Pretpostavljam da ce na derbiju krpiti Pecnik... A za ubuduce bih mozda probao sa Savom na beku, a Gogicem na stoperu, s obzirom da je Planic kiksara, a Djordjevic nije fudbaler.

Posted

Imamo mi i Vukasina Jovanovica na stoperu... Doduse on nece zaigrati zbog mladosti i neiskustva pre neke 25-e godine.

Posted

Pecnik se sinoc protiv Litvanaca nesto povredio, izasao je u 60.minutu, inace je asistirao Milivoju Novakovicu kod 1:0 za Slovence

Posted

Daj da potpišemo Trajkovica za štopera i da Sava gurnemo na beka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...