Кристофер Лумумбо Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 kakvo do jaja saopstenje. ovaj deo bi izdvojio: Posebno je neprimereno i degutаntno pominjаnje premijerа Aleksаndrа Vučićа u bilo kom kontekstu od strаne Tomislаvа Kаrаdžićа. Nije ovo prvi put dа Kаrаdžić zloupotrebljаvа premijerovo ime!!! tri uzvicnika, treca premejerova zapovest, ne uzimaj uzalud ime premijera svoga!!!
harper lee Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 kakvo do jaja saopstenje. ovaj deo bi izdvojio: tri uzvicnika, treca premejerova zapovest, ne uzimaj uzalud ime premijera svoga!!! Ne, ipak je najbolji onaj deo sa cetiri titule vise da nije bilo Toleta. Da jedan klub zvanicnim saopstenjem ovako pokusa da negira rezultate konkurentima se ne vidja bas svaki dan. Stoka primitivna.
Milosh76 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Ipak imamo pobednika i podguznu muvu godine "Ne znam šta je značila izjava gospodina Karadžića, mi u Crvenoj zvezdi najbolje znamo koliko nam je premijer Vučić pomogao. Trudimo se da mu na terenu uzvratimo na poverenju. Ponavljam, samo mi u Zvezdi znamo koliko nam je on pomogao", rekao je Tončev za Naše novine.
MiddleClass Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Podržavam Vučića dok god FK uzima titule! Ako ne uzmemo nek se tornja u tri lijepe!
Milosh76 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Terzic nudi Zahaviju Rajkovica, Jovica, Grujica, Jovanovica... kaze SPORT Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
MiddleClass Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Zafalilo para... Valjda nisu za vraćanje dugova već za zatvaranje!
Dimitrije Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) Kako to da Terzic moze da vodi pregovore oko transfera igraca ako je pod 6-mesecnom suspenzijom FSS ("zabrane svih fudbalksih aktivnosti")? Edited October 10, 2014 by Dimitrije
dranata Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 On priznaje samo sud svoje partije. A i ima Ustavom zagarantovano pravo na rad.
Кристофер Лумумбо Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 hm, kako terza moskri koji je bio u bekstvu dve godine i bio u pritvoru u cz-u, a zavrsio kao vodeci lik kluba koji je pod patronatom vladajuce stranke, prakticno ne psotuje odluke fss-a?!
teacher Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 hm, kako terza moskri koji je bio u bekstvu dve godine i bio u pritvoru u cz-u, a zavrsio kao vodeci lik kluba koji je pod patronatom vladajuce stranke, prakticno ne psotuje odluke fss-a?! Radi se o jednom od retkih obrazovanih i sposobnih fudbalskih radnika... Sent from my iPad using Tapatalk HD
teacher Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Eh da nam je više Terzića! Pa šta radite vi u Crnu Goru, što ne proizvodite više ovakvijeh menadžera i fudbalskih radnika? Zar ne vidite da mi ne umemo? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Dimitrije Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Proizvode, ali ne mogu da postignu; sve sto proizvedu ode u politicare.
katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) Na RTRS prenos prijateljske iz BL. Ovih par minuta sto gledam dinamicnije i zanimljivije od TSL. Vodimo 1:0 pred kraj poluvremena. Strelac Ristic. edit: 2:0 Despotovic glavom na Lazovicev centarsut. Stadion prilicno prazan. Edited October 10, 2014 by katamaran
katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) 2:1 na poluvremenu. Primili smo gol posle kornera. Terzic za RTRS Drago mi je da smo danas u Banjaluci jer BanjaluCa je... http://www.youtube.com/watch?v=X035hu3DoyM Edited October 10, 2014 by katamaran
Recommended Posts