MiddleClass Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Pade mi na pamet dje je sada ona kanta od Ozegovica?
John Coltrane Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Katai-Raduljica Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 E moj Falcao ovo se koristi ako imas imalo napadackog instikta. No dobro, nije na njemu da resava utakmice ima tu mnogo odgovornijih igraca koji su podbacili, poklon grobosima za rodjendan.
harper lee Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Kitanovskog sad i grc uhvatio Zarazio ga Mijailovic.
Dimitrije Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) Zeznuo ih Tole. Da im nije dozvolio da registruju Kataija, Gavrica, Bosancica, Despotovica, itd., danas bi u startnoj postavi igrali Ristic, Grujic, Jovic Edited October 4, 2014 by Dimitrije
katamaran Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) Kenjao je i Mijailovic dva puta ove sezone sa tim grcevima. Al odavno me neko nije toliko iznervirao kolko Kitanovski. Svaki aut je izvodio duze od minuta. Posle nekog smesnog duela dva sata mu ukazuju pomoc. I na kraju ga uhvate i grcevi u 88. minutu Ovde nikako nismo smeli da prospemo bodove. Lalatovic nije trener za Zvezdu. Edited October 4, 2014 by katamaran
Dimitrije Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Ne postoji trener koji je za Zvezdu. Takav se nije rodio niti ce se roditi.
Cash Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Ne postoji trener koji je za Zvezdu. Takav se nije rodio niti ce se roditi. Postoji zovu ga BARD fudbala i ima 1 kup sa Zvezdom
harper lee Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Kenjao je i Mijailovic dva puta ove sezone sa tim grcevima. Al odavno me neko nije toliko iznervirao kolko Kitanovski. Svaki aut je izvodio duze od minuta. Posle nekog smesnog duela dva sata mu ukazuju pomoc. I na kraju ga uhvate i grcevi u 88. minutu Ovde nikako nismo smeli da prospemo bodove. Lalatovic nije trener za Zvezdu. Samo kazem da nam se vratilo za besomucno izmotavanje, izlezavanje i simuliranje koje smo demonstrirali iz kola u kolo a u cemu je prednjacio vajni kapiten. Od prvog kola kukam kako ce nas retardovo izmotavanje i zajebavanje na terenu pre ili kasnije kostati bodova i evo mu je konacno uspelo da nas zajebe.
Bright Billy Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Pade mi na pamet dje je sada ona kanta od Ozegovica? u donjem sremu valjda
Recommended Posts