Jump to content

ФК Црвена Звезда 2014/15

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 415.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da te Terza dzentlmenski zamoli da napustis Forum, ti bi kao bio ravnodusan? :misko:

vec vidim vesica kako je uzo pauzu od menadzerisanja gradom da bi napisao novu pesmu najvernijima

• Author

Опет.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Al ovaj put... postoji i faza 2... Koliko faza postoji, bas me zanima!

6

Samo da ekscentrični rukovodilac završi sa ovim sitnim neprijatnostima za koje ga neosnovano terete, pa će da odštampa eksel tabelu na B2 rolni, a onda ga je Tole ugasio.

Pojačano smarate. Ako rezultat ovog saopštenja bude 6 penala za nas u 6 narednih kola ja zadovoljan!

Njihova faza dva o kojoj pričaju me ne zanima, ni laži i spekulacije.  Sve što imaju u fazi dva neka sprovedu.

Pošto su ti koju pominju fazu dva preveranti i kriminalci ne želim da nagađam šta je ta faza dva – rekao je Karadžić u razgovoru za “Sportal”.

phase2-nav-2.jpg

Al ovaj put... postoji i faza 2... Koliko faza postoji, bas me zanima!

Vesic i lici na nekog gnoma

Edited by katamaran

Pojačano smarate. Ako rezultat ovog saopštenja bude 6 penala za nas u 6 narednih kola ja zadovoljan!

Dovoljno u Derbiju da Mazic odradi posao kako treba :misko: 

Mazic je sad uefa/fifa mafiozo, zabole ga bas da se petlja u obracune lokalnih razbojnika.

Red je pomenuti, Manisa u drugoj turskoj ligi posle 2 kola ima 0 bodova i gol razliku 0:7. Milijas je prvu utakmicu odigrao celu, u drugoj je zamenjen osle sat vremena. U Manisi igra i Aberzejdzanac Subasic (takodje odigrao obe utakmice, po 90 min). Mikica nema u timu, verovatno je povredjen.

oni kao jure promociju

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout