Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

Da te Terza dzentlmenski zamoli da napustis Forum, ti bi kao bio ravnodusan? :misko:

Posted

vec vidim vesica kako je uzo pauzu od menadzerisanja gradom da bi napisao novu pesmu najvernijima

Posted

Опет.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Al ovaj put... postoji i faza 2... Koliko faza postoji, bas me zanima!

Posted

Samo da ekscentrični rukovodilac završi sa ovim sitnim neprijatnostima za koje ga neosnovano terete, pa će da odštampa eksel tabelu na B2 rolni, a onda ga je Tole ugasio.

Posted

Pojačano smarate. Ako rezultat ovog saopštenja bude 6 penala za nas u 6 narednih kola ja zadovoljan!

Posted

Njihova faza dva o kojoj pričaju me ne zanima, ni laži i spekulacije.  Sve što imaju u fazi dva neka sprovedu.

Pošto su ti koju pominju fazu dva preveranti i kriminalci ne želim da nagađam šta je ta faza dva – rekao je Karadžić u razgovoru za “Sportal”.

phase2-nav-2.jpg

Posted (edited)

Al ovaj put... postoji i faza 2... Koliko faza postoji, bas me zanima!

Vesic i lici na nekog gnoma

Edited by katamaran
Posted

Pojačano smarate. Ako rezultat ovog saopštenja bude 6 penala za nas u 6 narednih kola ja zadovoljan!

Dovoljno u Derbiju da Mazic odradi posao kako treba :misko: 

Posted

Mazic je sad uefa/fifa mafiozo, zabole ga bas da se petlja u obracune lokalnih razbojnika.

Posted

Red je pomenuti, Manisa u drugoj turskoj ligi posle 2 kola ima 0 bodova i gol razliku 0:7. Milijas je prvu utakmicu odigrao celu, u drugoj je zamenjen osle sat vremena. U Manisi igra i Aberzejdzanac Subasic (takodje odigrao obe utakmice, po 90 min). Mikica nema u timu, verovatno je povredjen.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...