Timmi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) Grujić mislim pretrčao 30 metara sam,kroz sredinu izašao 1 na 1 sa golmanom,obišao golmana i kako mu Despotović stoji sa desne strane /na tu stranu je dao sebi for/,šutne loptu u prazan gol iz jedno 3 metra ofsajda. Činilo mi iz prve da Grujić ne bi stigao loptu ali na usporenom se videlo da bi stigao. ovo kao kad je nani sjebao onaj ronaldov vrhunski gol. Edited September 5, 2014 by Timmi
Milosh76 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nisam gledao drugo,osim poslednjih 10 minuta Kakav je bio Bosancic? Video sam loptu iz prve za Grujica, 2 kornera i jedan presecen pas Kad dodje u formu oce li biti nesto od njega?
Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Катаи је изгледао добро, Босанчић дјелује ван форме скроз.
Bright Billy Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) bosancic je pogubljen skroz. vidi se da zna sa loptom al mu glava i noge nisu sinhronizovani; ba za sad... katai dobar i pored par kila viska. Edited September 5, 2014 by Bright Billy
porucnik vasic Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Нама Босанчић само да води навијање. Потпуно је непотребан. После данашње утакмице можда продају Лазовића. Sent from my iPhone using Tapatalk
katamaran Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Slaviša Stojanović će svoju trenersku karijeru nastaviti u Belgiji. On je danas promovisan za novog trenera Lierse koja trenutno zauzima poslednje mesto u belgijskom šampionatu i ima samo jedan osvojen bod u šest mečeva. U sto marke da ce da zavrsi ispred Murinja.
Bright Billy Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Kolju se po znanju i strucnosti, samo sto je slavisa simpatican covek a srbski rinjomu nije.
MangupIzCivilstva Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 osim sto dere murinja po simpaticnosti, valjda ga dere bar pomalo i po znanju i strucnosti. Ja bi stavio okladu na to da ce Slavisa docekati kraj sezone u klubu a murinjo nece.
Bright Billy Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ne znam bas za to kladjenje, al konacno imam za koga da glasam u jupiter ligi. Jos kad bi potpisao bajka...
kralj Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Jači je Lirs od Mehelena. Murinjo je hit u Belgiji. Gubi šta ne treba, a dere favorite.
porucnik vasic Posted September 6, 2014 Author Posted September 6, 2014 Jači je Lirs od Mehelena. Murinjo je hit u Belgiji. Gubi šta ne treba, a dere favorite. Значи прихваташ изазов?
katamaran Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Slavisa nam maznuo Zivkovica. Vidak Bratic novi pomocnik. Jel on bese onomad zeznuo stvar kad smo zamalo prosli Dinamo Kiev u kvalifikacijama za LS? 0:0 tamo a ovde smo poveli golom Boskovica i kasnije primili gol kad se odbila od nekog ko od drveta. edit: nije on. Verovatno Bajcetic Црвена звезда: Коцић, Марковић, Лалатовић (Аћимовић), Бајчетић, Глоговац, Буњевчевић, Гвозденовић, Леринц, Друлић (Стевановић), Пјановић, Бошковић (Илић) Edited September 8, 2014 by katamaran
Dimitrije Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ja bih pre rekao da je drvo sedelo na tribinama.
darkonet Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Bajcetic je zajebao protiv Kijeva, mada realno mi posle onog gola Boskovica sansu nismo vise stvorili
katamaran Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) I ja ponekad naidjem na jedno trulo drvo al to nema previse veze sa ovom temom. Edited September 8, 2014 by katamaran
Recommended Posts