Renegade Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Arena 1 i ruski CH1 prenose (263 broj na Totaltv-u) I na 365 na D3 a ima i ovde http://stream.1tv.ru/live
Milosh76 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) Kombarov...1-0 Na foru, dok je Kahiman namestao zivi zid ili sta god da je radio na 5 metara od gola Edited September 5, 2014 by Milosh76
Milosh76 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Sabanija. Sad ih treba jebati ruzno.Osvetili smo se gosi, morace da ga menjaju
katamaran Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Sasvim solidan danas. Jedino sto je zeznuo onu sansu posle Lazinog prodora.
FPLS Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ne znam da li gledamo istu utakmicu, ali užasan je. Nijednu loptu nije zadržao, nijednom nije uspeo da probije, nijedan koristan centaršut, sve što je mogao da usere usrao je. A i u toj šansi je reagovao kao amater. Doduše ništa bolji nije ni ovaj bek iz Javora, u odbrani ispada kao iz voza, a u napadu ne postoji. Lazović je vrlo dobar, daleko najbolji na terenu
Mauci Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 I meni je Gavric najlosiji. I desni bek, nisam ni uhvatio kako se preziva, Djordjevic? I Gogic me nervira.
Nemanja Posrbica Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Loše vezni red pokirva odbranu, tačnije Gogić je spor, pa odbrana ispada lošija nego što jeste. Gavrić se dobro kretao, lopta ga ne sluša. Rakić sporo odigrava, desni bek neupotrebljiv u oba pravca.
FPLS Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Meni je Gogic bio ok, steta sto mu nije usao onaj sut. Nije los ni mali Jovanovic, vidi se da ima potencijala, a i Antic je bio pristojan sasvim.
levi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Kakav šabanski nesportski gol na otvaranju novog stadiona, pa to se ne radi, da li su oni normalni. Nadam sa da su ovim navukli kakvu cigansku kletvu lošu karmu i da će na njemu u budućnosti doživeti mnogo sportske nesreće i neuspeha, kako Spartak tako i reprezentacija Rusije.
Milosh76 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) Bravo mali Kako igramo u drugom? Da li je Grujic bolji od Gogica? Kakvi su Bosancic I Katai? SELJACINA DESPOTOVIC Bravo Grujicu! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Edited September 5, 2014 by Milosh76
Recommended Posts