ficfiric Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Cek sta fali Jagodini ako nista imamo odlican stadion :P Strah investitora od Ogovog gneva ako stvari ne krenu kako treba Edited August 29, 2014 by ficfiric
*edited by mod Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Da bi se plasirao u LE kao prvak, treba da prodjes drugo kolo kvalifikacija za CL, u trecem kolu ako pobedis nekog Ludogoreca, imas obezbedjen plasman u LE. Ako izgubis, igras protiv nekog Serifa za plasman u LE. Znaci, imas dve sanse za prolaz. Ako nisi prvak, onda kao Jagodina u drugom kolu igras protiv nosica tipa Kluz, pa ako ih prodjes igras opet protiv nosioca u trecem, i ako i to prodjes igras protiv nekog Serifa za plasman. Znaci, moras dobiti tri nosioca bez prava na gresku. Sve u svemu, bez titule ne mozes racunati na igranje u Evropi. Mozes da se prosvercujes nekad uz mnogo srece. Ako ti nije dozvoljeno da osvojis titulu u prvenstvu, nemas razloga da ulazes pare u klub. Bolje je da ides tamo gde su uslovi regularniji Da stim sto u tom drugom kolu ne bi bio nosilac jer nemas koeficijent za to, kao sto ne bi bio ni u trecem. Razlog zasto je Partizan nosilac je koeficijent a ne to sto je prvak/zamenik prvaka. Obrni okreni moras da izbacis dva tima sa jacim koeficijentom. Evo Rijeka dokazuje da je to moguce (ne bih rekao da ih je zreb usrao) a tamo je Maminjo neprikosnoven. A pijani milijarderi ako nemaju razloga da ulazu u male klubove u Srbiji sa 0 dugova, jos manje imaju razloga da ulazu u Vecite rupe bez dna sa dobro poznatim navijacima spremnim da naprave sranje ako im se uzmu bogom dane privilegije.
Moća Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Strah investitora od Ogovog gneva ako stvari ne krenu kako treba Og je milostiv
gone fishing Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Da stim sto u tom drugom kolu ne bi bio nosilac jer nemas koeficijent za to, kao sto ne bi bio ni u trecem. Razlog zasto je Partizan nosilac je koeficijent a ne to sto je prvak/zamenik prvaka. Obrni okreni moras da izbacis dva tima sa jacim koeficijentom. Evo Rijeka dokazuje da je to moguce (ne bih rekao da ih je zreb usrao) a tamo je Maminjo neprikosnoven. A pijani milijarderi ako nemaju razloga da ulazu u male klubove u Srbiji sa 0 dugova, jos manje imaju razloga da ulazu u Vecite rupe bez dna sa dobro poznatim navijacima spremnim da naprave sranje ako im se uzmu bogom dane privilegije. upravo tako - taj klub bez koeficijenta, tj samo sa nac. 3- 4 poena bi već u 2 kolu kval. za lš mogao da naleti na neki bate, seltik, steauu, spartu itd i da već tu ispadne i ostane bez 2 prilike za le Edited August 29, 2014 by gone fishing
ficfiric Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Da stim sto u tom drugom kolu ne bi bio nosilac jer nemas koeficijent za to, kao sto ne bi bio ni u trecem. Razlog zasto je Partizan nosilac je koeficijent a ne to sto je prvak/zamenik prvaka. Obrni okreni moras da izbacis dva tima sa jacim koeficijentom. Evo Rijeka dokazuje da je to moguce (ne bih rekao da ih je zreb usrao) a tamo je Maminjo neprikosnoven. Mogle bi se izvuci cifre (samo me mrzi da radim to) koliko klubova je docekalo jesen u Evropi a da su krenuli iz drugog kruga kvalifikacija za CL i LE, pa da vidimo kojih ima vise, tj. koji je put laksi. A pijani milijarderi ako nemaju razloga da ulazu u male klubove u Srbiji sa 0 dugova, jos manje imaju razloga da ulazu u Vecite rupe bez dna sa dobro poznatim navijacima spremnim da naprave sranje ako im se uzmu bogom dane privilegije. Verujem da se ne isplati, zato i kazem da u nas fudbal nece uci ozbiljni ljudi. Nekome ce se sigurno isplatiti, ako bude imao kombinaciju da zadrzi privilegije i nakon kupovine kluba. upravo tako - taj klub bez koeficijenta, tj samo sa nac. 3- 4 poena bi već u 2 kolu kval. za lš mogao da naleti na neki bate, seltik, steauu, spartu itd i da već tu ispadne i ostane bez 2 prilike za le Jbg, objasnjavamo se oko necega sto je ocigledno: Ako privatizovana Sloboda Tuzla™ osvoji prvenstvo BIH, treba da igra protiv tri Steaue™ - ako pobedi sve tri Steaue™, onda igra CL, ako pobedi dve igrace LE (pod uslovom da ne izgubi od prve). Ako privatizovana Jagodina™ krene sa treceg mesta, treba da igra protiv tri Steaue™ i mora da pobedi sve tri da bi igrala u LE. Sam zakljuci koji put je laksi Edited August 29, 2014 by ficfiric
*edited by mod Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ovo je zrelo sa jedan split ili da se preseli na topic Lige Evrope.
anomander rejk Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 A zaboravljena je Arkanova titula s Obilićem. Hipotetički , naravno, da neki ozbiljan ruski tajkun, kupi neki klub u Srbiji, prilično sam siguran da bi našao načina da se obezbedi od ...raznoraznih saplitanja. Ni Ludogorec nije imao nikakvu tradiciju u Bugarskoj, baš nikakvu, u odnosu na recimo CSKA i Levski, pa eto ga sad u LŠ.
ljakse Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Mislim da smo mi jedinstven primer u svetu, što se tiče večnog monopola dva kluba. Kakva crna Bugarska.
kralj Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) E sad i ti. A88 brži. Edited August 29, 2014 by kralj
harper lee Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ok, greška, mi smo večiti drugi. A Spanija i Grcka?
Ted Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Mislim da smo mi jedinstven primer u svetu, što se tiče večnog monopola dva kluba. Kakva crna Bugarska. ako smo po nečemu jedinstveni su svetu, biće da je po tome što stalno mislimo da smo jedinstveni u nečemu
ljakse Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 A Spanija i Grcka? Jbg, onda može i Škotska i ne znam koja još liga, al biće da to ipak nije isto.
Recommended Posts