El Guapo Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ja još juče poslao neobjavljeni komentar na b92 da mora da je uzeo pare. Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2
Muwan Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Kaze mi jedan drugar grobar da je trajkara duzan velike pare, pa da za racun zelenasa rezira utakmice. Cisto prica, ne kazem da je tacno. A ovi koji su ga potpisali to nisu znali?
Kreator Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Blago vama kada mozete tako lepo da placate igrace Teleoptika. Kad malo bolje razmislim, sumnjam da će taj u teleoptik. odmah će se pronaći neki razlog tipa "kršenje radne discipline - direktan crveni karton udario protivničkog igrača itd...". da nije napravio to sranje koje je napravio, ne bi se išlo tako daleko. ovako, imaju razloga.. Nego, ova izjava Nikolića je stvarno za http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/3822/marko-nikolic-tok-utakmice-nije-trazio-fofanu Tok utakmice je tražio bezglavog luku,mrtvog lazovića, ali ne i spremnog centarfora fofanu ....nikoliću majstore! Edited August 7, 2014 by BlackGeorge
katamaran Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Ne izlazi se iz ugovora tako lako. Sta je radio onaj CG alkos kod nas pa smo opet morali da ga isplatimo do dinara. http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1304684/Priveden+Milan+Jovanovi%C4%87.html Najbezbolnije vam je da ga nekom poklonite ali treba naci nekoga ko ce mu dati vecu platu od ove koju ima u Partizanu. Ja sam cuo da ima cak 300 hiljada evra godisnje. Izvor krajnje nepouzdan ali prica zvuci realno jer su ga jurili i Zvezda i Partizan. Edited August 7, 2014 by katamaran
lalas Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Moreira je imao 350000 u ona srecnija vremena i to im je bilo previse za takvog igraca...kada su njemu pokusali da smanje, bila je prica da niko ne moze da ima godisnje preko 150000... Mozda stvarno ima 300000, ali deli po pola sa djurom?
katamaran Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ko ce ga znati. Ako vam je za utehu prica se da je taj prelazni rok finansirao neko van kluba. Mislim da je i Dranata pisala ovde o tome. Ja sam prvo sumnjao na Miliju koji tako hoce da udomi sina ali kazu da nije on. Moguce da je onaj Bogicevic. Nije nemoguce da mu taj koji ga je doveo i placa ugovor. Po ovom prelaznom roku se vidi da taj neko ne sipa vise lovu.
Geo Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Nekom zdravom logikom , da sam stoper koji mora da namesti rezultat zelenasima sigurno ne bih pravio crveni karton , vec bih kontrolisao rezultat celu utakmicu (barem je stoperu to lako) ... Tako da vise verujem da je Trajkovic jednostavno imbecil bez mozga ... Edited August 7, 2014 by Geograf
Kreator Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 ni ja nešto ne verujem da je preko 150.000 nego promače nam "lepa" vest da smo ipak nosioci <_< http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=07&nav_id=885828 u principu nebitno, jer će nas ovakve kakvi smo oprati svako ko je stigao do 4.kola...skoro sigurno. teško mi je to da kažem, ali ja u ovu ekipu i trenera uopšte više nemam poverenja da bilo koga može da izbaci. jebote, trajković,ostojić,stanković,brašanac,smarković, dobropičimnapredaliočajuodbrani volkov i vulićević,ninković,luka,grbić, mrtvi lazović, deda ilić...i trener veoma upitnog kvaliteta struke nikolić.
teacher Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Trajkara je toliko glup da jedva ume da diše. Kakvi kockarski dugovi, njegov maximum je igranje singla u kladari...
Dankan Ajdaho Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Koliko sam ja cuo ima ogroman ugovor. Navodno sve dogovorio sa Zvezdom za neki vrlo jak ugovor i onda uleteo Djura sa 50% jacom ponudom. xixixiixixiixii
Ted Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) nego promače nam "lepa" vest da smo ipak nosioci <_< http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=07&nav_id=885828 u principu nebitno, jer će nas ovakve kakvi smo oprati svako ko je stigao do 4.kola...skoro sigurno. teško mi je to da kažem, ali ja u ovu ekipu i trenera uopšte više nemam poverenja da bilo koga može da izbaci. jebote, trajković,ostojić,stanković,brašanac,smarković, dobropičimnapredaliočajuodbrani volkov i vulićević,ninković,luka,grbić, mrtvi lazović, deda ilić...i trener veoma upitnog kvaliteta struke nikolić. još prošle sezone smo konstatovali da biti nosilac za nas znači samo da nećemo biti apsolutni autsajderi. pošto je Trajko ostrakizovan a novom štoperu će trebati jedno 6 meseci da ga Nikolić "uklopi u sistem", za očekivati je da se potencijalni protivnik u odbrani susretne sa Vojom i Ostojom. već zamišljam žurku i ispijanje viskija u prostorijama nepovlašćenog kad sazna da je izvukao nosioca iz Beograda. što se ekipe tiče u nju nema poverenja niko, ni sam trener, pa je logično da ni mi nemamo poverenje. dolaze polako na naplatu sva govna koja se talože godinama. nasa omladinska škola morala bi godišnje da izbaci tri Mitrovića, četiri Lazara (ne 29) i pet Živkovića ne bi li kompenzovala sve "podvige" prelaznih rokova, skauting mrežu koja seže od Kule do Smedereva i ne bi li ostala neka para za funkcionisanje kluba, posle namirenja svih lešinara. Edited August 7, 2014 by Ted
ficfiric Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Trajkara je toliko glup da jedva ume da diše. Kakvi kockarski dugovi, njegov maximum je igranje singla u kladari... I ja mislim slicno. Sto bi ga neko platio da dobije crveni karton kad on moze da ga dobije i bez placanja? Nije mu prvi put da napravi glupost na terenu. To bi valjda trener trebao da zna... Kao sto rekoh sinoc, ja sam mislio da ce on napraviti penal.
Kreator Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 u mozzartsportu sve bolji i bolji tekstovi: http://www.mozzartsport.com/vesti/pucnji-u-sopstveno-koleno-trajkovic-nije-kalibar-za-partizan-da-li-je-to-nikolic/82162 "....Pre nego što po Partizan bude kasno, Nikolić ima samo jedan izbor: da od uprave zatraži stavljanje Branislava Trajkovića na transfer listu i kupovinu još jednog centralnog defanzivca, jer Vojislav Stanković ne može da igra ozbiljan fudbal. Kamoli da bude kapiten tima u kome, istini za volju, niko osim Saše Ilića i ne zaslužuje da ponese traku. Marko Nikolić duguje navijačima Partizana i zaljubljenicima u fudbal još dva objašenjenja. Najpre, šta mu taj isti Saša Ilić radi na levom boku kad je najbolje partije u karijeri pružao bliže golu, iza napadača i zašto Ismail Beko Fofana ne može da dobije šansu makar na deset minuta u situaciji kad se juri rezultat...." svaka čast za ovo...
MocaVukotic Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Za njega odavno postoji prica da je u kockarskim dugovima. Gledam danas i vidim da je poprilicno ucestvovao u Vosinim ispadanjima od Serifa i Rapida. Ja još juče poslao neobjavljeni komentar na b92 da mora da je uzeo pare. direktan crveni karton udario protivničkog igrača itd...". da nije napravio to sranje koje je napravio, Najbezbolnije vam je da ga nekom poklonite ali treba naci nekoga ko ce mu dati vecu platu od ove koju ima u Partizanu. Ja sam cuo da ima cak 300 hiljada evra godisnje. Izvor krajnje nepouzdan ali prica zvuci realno jer su ga jurili i Zvezda i Partizan. Mozda stvarno ima 300000, ali deli po pola sa djurom? Nije nemoguce da mu taj koji ga je doveo i placa ugovor. verujem da je Trajkovic jednostavno imbecil bez mozga ... Trajkara je toliko glup da jedva ume da diše. Kakvi kockarski dugovi, njegov maximum je igranje singla u kladari... I ja mislim slicno. Sto bi ga neko platio da dobije crveni karton kad on moze da ga dobije i bez placanja? Nije mu prvi put da napravi glupost na terenu. To bi valjda trener trebao da zna... Kao sto rekoh sinoc, ja sam mislio da ce on napraviti penal. u mozzartsportu sve bolji i bolji tekstovi: http://www.mozzartsport.com/vesti/pucnji-u-sopstveno-koleno-trajkovic-nije-kalibar-za-partizan-da-li-je-to-nikolic/82162 "....Pre nego što po Partizan bude kasno, Nikolić ima samo jedan izbor: da od uprave zatraži stavljanje Branislava Trajkovića na transfer listu i kupovinu još jednog centralnog jebem li ga u usta škrbava
Recommended Posts