Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Nisam stigao da editujem ali povlačim St.Džonston,sad vidim da će da ispadnu od Trnave :D

Znam koliki sam mazohista u životu kad ne prođe ni 24h a ja već gledam koga možemo da dobijemo sledeće.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

to sto cemo da dobijemo sledece moze da se opise upotrebom sledeca dva izraza: muski polni organ i zadnjica....u smislu interakcije prvog sa drugim po principu prodiranja

Edited by Ted
Posted

Ljudi, bugari su realno bolja ekipa, nisu bajern iz mjunika ali su bolji od nasih careva. Tesko je bilo igrati sa njima i kada smo imali isti broj igraca na terenu a kamoli posle iskljucenja, napadi u drugom polovremenu sa igracem manje su mogli da urode plodom tek na neki tezak user ili groznu gresku bugara (penal, auto gol). Sto se Nikolica tice, on je kredite kod mene ispucao. Imao je minimalnu prednost na polu sezoni, i ispustio je. Da, bio je izlozen drzavnom kriminalu od terza-kokeza klana, ali opet utakmice protiv Vojvodine i Krusevca je postavio i vodio jako lose. Pride, dobio je odmah po dolasku nesto sto su njegovi prethodnici (muceni uplaseni Rasara, Vermezinjo i ini) mogli samo da sanjaju, a to su cetiri igraca koje je sam trazio (menadzerisao, skautirao).  Iako je na pocetku njegove karijere kod nas delovalo da ima neku ideju, viziju, sistem, u smislu konstantog presinga, sa dosta trcanja  bez lopte i brzom izmenom iste,  ubrzo se shvatilo da je to samo magla, a nedostatak plana b stvarnost. Ne kazem da bi bolji strucnjak od spaletija sa ceraka, sigurno prosao ludogorec sa ovim sastavom, ali dosadasnji njegovi rezultati i performansi ekipe, ukazuju na to da mu se posle ispadanja iz kvalifikacija za ligu evrope za dve nedelje, treba zahvaliti uz cinican osmeh, prijateljski stisak ruke i cesku cuku.

Posted

Zahvaliti mu se i pre tog dvomecha. Tesko da on moze vise bilo sta da dobije a da nije javor ili rad. Sa pickastom taktikom i goooomiiiilooom menadzerskih igraca (pojedince mozda i sam menadzerise kao onaj nemac reber) , sa nekoliko sabana u timu (volkov,lazovic,trajkovic,ninkovic..) i sa nikakvom kondicijom kod fudbalera, on ne moze da ostvari pozitivan rezultat. Bez obzira da li smo povlasceni ili ne.

Pamticu ga po tome da je hvalio preko novina stankovica i smarkovca...to mu nikad necu zaboraviti.

Posted (edited)

celavi prepotenko je trener za male klubove posto ume samo da postavi igru na kontre, sto je uspesno radio u radu i tokom one proslogodisnje vosine uefa avanture. kod vas to ne moze cak ni u evropi da igra jer jednostavno nemate brze napadace. sve je to veoma ocigledno. al dzaba, kad vam klub vode pacijenti koji su pre nego sto ih je sps instalirao u upravu partizana fudbal pratili iskljucivo putem teleteksta.

Edited by Bright Billy
Posted

trčali bi oni, ali ne daju noge... izgleda da su pripreme™ bile najteže do sada... delovalo je kao da jedva čekaju da se završi utakmica pa da na miru povraćaju.

Nešto u stilu kako je nedavno izjavio najveći HR brend Davor Šuker: Noge hoće ali srce ne može :D

Posted

Neka se pripremi Tumbakovic Ljubisa :ss1:

100374-fkp-trening-milanoii-0005.jpg

:wicked:

Posted

Ne kazem da bi bolji strucnjak od spaletija sa ceraka

ehheheeh

Posted
Бранислав Трајковић прецртан!
Партизан није ни лиценцирао грешника из меча са Лудогорецом за првенство. Марко Николић више не рачуна на некадашњег ученика из Војводине. На потезу је управа. У петак ће у Хумској бити уприличен састанак на којем ће му бити дефинисана даља судбина

Posted
уговор истиче 30. јуна 2017!

Koliko sam ja cuo ima ogroman ugovor. Navodno sve dogovorio sa Zvezdom za neki vrlo jak ugovor i onda uleteo Djura sa 50% jacom ponudom.

Posted

Ispalo 5-6 povlascenih tako da ste upali u bolji sesir, pored vas povuceno je i nekoliko boljih klubova koje nema sanse da bi prosli, tipa Fejnord, Torino, Saint Etienee.

Posted

Koliko sam ja cuo ima ogroman ugovor. Navodno sve dogovorio sa Zvezdom za neki vrlo jak ugovor i onda uleteo Djura sa 50% jacom ponudom.

neka ima ugovor kakav god hoće, to sad više nije važno ni za njega ni za partizan. ako neće da raskine ugovor, tu je teleoptik, nemoj da brigaš :)

Posted (edited)

Kaze mi jedan drugar grobar da je trajkara duzan velike pare, pa da za racun zelenasa rezira utakmice. Cisto prica, ne kazem da je tacno.

Edited by Bright Billy
Posted (edited)

neka ima ugovor kakav god hoće, to sad više nije važno ni za njega ni za partizan. ako neće da raskine ugovor, tu je teleoptik, nemoj da brigaš :)

Blago vama kada mozete tako lepo da placate igrace Teleoptika.

@ Bili

Za njega odavno postoji prica da je u kockarskim dugovima. Gledam danas i vidim da je poprilicno ucestvovao u Vosinim ispadanjima od Serifa i Rapida.

Cisto prica

Prica je sa neta pa je samim tim krajnje nepouzdana. Ali gde ima dima...

Edited by katamaran
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...