Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Par stvari kojima sam bio frapiran sinoć kao, uslovno rečeno, neutralan posmatrač- posle 2 brza gola, izjednačenja i opšteg momentuma totalni bunker u poslednjih 10 minuta poluvremena, potpuno neshvatljivo i van elementarne logike. Trajković je ispričana priča, ok, ali ponašanje Ilića i Volkova je meni još nenormalnije. Pošto su videli da se sudija ne libi da pokaže crvenu kartu, koja je tačno njihova ideja bila? Da ga primoraju da isključi još nekog? Lazović je bio katastrofalan, jedan od najgorih performansa koje sam gledao i tu mislim na ukupan utisak i fudbalski i onaj drugi. Brašanac se žestoko pljuje (čini mi se po navici) ali je juče dramatično odskakao u veznom redu. I za kraj, Voja Stanković kapiten?! Lebe mekani. Ako je Moca bio na utakmici, šta li je mislio i kako li se osećao?

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

osim što se slažem sa sovom, okrenućemo se vedrijim temama. ne daj bože dragi da ne budemo povlašćeni, pogledaj ekipu

Olympique Lyon *3        Fra  97.300              Partizan Belgrade @3     Srb  14.825Internazionale           Ita  95.387              Torino *3                Ita  13.387Tottenham Hotspur        Eng  75.949              Feyenoord @3             Ned  13.362PSV Eindhoven *3         Ned  64.862              Esbjerg fB **            Den  13.260Villarreal               Esp  53.542              AS Saint-Étienne         Fra  12.800FC Twente Enschede       Ned  50.862              Rio Ave *3               Por  12.459Metalist Kharkiv         Ukr  45.693              Dinamo Moscow *3         Rus  12.399Viktoria Plzen *3        Cze  40.870              Zulte Waregem **         Bel  12.260PAOK Thessaloniki        Gre  37.720              Rosenborg BK *           Nor  11.355Celtic @3                Sco  36.813              IF Elfsborg **           Swe  11.265Club Brugge *3           Bel  32.260              DVSC Debrecen @3         Hun  10.325Dnipro Dnipropetrovsk @3 Ukr  32.193              Omonia Nicosia **        Cyp  10.150Trabzonspor              Tur  31.340              Hajduk Split **          Cro   9.925Panathinaikos @3         Gre  30.220              Atromitos FC *3          Gre   9.720Sparta Praha @3          Cze  28.870              Grasshoppers Zürich @3   Sui   9.645CFR Cluj **              Rom  25.451              FK Rostov                Rus   9.399Borussia Mönchengladbach Ger  25.328              FK Krasnodar **          Rus   9.399Real Sociedad *3         Esp  24.542              Molde FK **              Nor   9.355Young Boys *3            Sui  24.145              NK Rijeka **             Cro   8.925Dinamo Zagreb @3         Cro  23.925              PEC Zwolle               Ned   8.862Lokomotiv Moscow         Rus  20.899              KSC Lokeren              Bel   8.760Rapid Wien               Aut  19.185              Apollon Limassol         Cyp   8.650FC Zürich                Sui  18.645              FK Aktobe @3             Kaz   8.150Nacional Funchal         Por  17.959              AEL Limassol @3          Cyp   7.650Maccabi Tel-Aviv @3      Isr  17.875              Garabag Agdam @3         Azb   7.575FSV Mainz 05 *3          Ger  17.328              HJK Helsinki @3          Fin   7.435Lech Poznan **           Pol  17.275              FC Midtjylland           Den   6.760Sheriff Tiraspol @3      Mol  17.075              St. Johnstone **         Sco   4.813 -  5.200Hull City *3             Eng  16.949              Zimbru Chisinau *        Mol   3.075 -  6.185Slovan Liberec **        Cze  16.870              Chikhura Sachkhere *     Geo   2.475 -  7.075Chernomorets Odesa *3    Ukr  16.193              FK Astana *              Kaz   1.900 -  7.765

Ma mi cemo biti nosioci a dace Bog da to budu i Torino i Feynord. A od ovih sada ponudjenih mi na jedan gol gore dole (Ludogorec Light 2014) mozemo igrati sa ova zadnja 4, Kipranima i Madjarima.

U svakom slucaju ili ce Nikolic da leti ili cemo igrati LE. Win&Lose situacija all in one.

Posted

Ma mi cemo biti nosioci a dace Bog da to budu i Torino i Feynord. A od ovih sada ponudjenih mi na jedan gol gore dole (Ludogorec Light 2014) mozemo igrati sa ova zadnja 4, Kipranima i Madjarima.

U svakom slucaju ili ce Nikolic da leti ili cemo igrati LE. Win&Lose situacija all in one.

Mozemo eventualno da dobijemo Gruzijce ili Helsinki, od ostalih opusteno ispadamo.

Posted

Mozemo eventualno da dobijemo Gruzijce ili Helsinki, od ostalih opusteno ispadamo.

Prevideo si da cemo biti jaci za jednog Nenada Nesu Marinkovica a mozda i Rna skokne do Teleoptika da pozajmi loptu za mali fudbal u kraju , pa ga Mutavi startuje i obradi na brzinu ... :wicked:

Posted

zrebe ko te jebe! prolazimo u inat zdravom razumu!

Posted

jedno je kurcobolja a drugo svest o sopstvenoj nemoci. a meni se cini da je ovo drugo nas slucaj. sta god pricali igraci jasno je njima kakvog su kvaliteta i koji su im dometi. barem vecini njih, tu ne racunam ove umno poremecene ala Trajko i Ninko.

dali su oni sve od sebe....problem je sto je to sve vrlo blizu fudbalskom nista.

Genijalna je ideja da ti preskocis sve sto je potrebno da uradis da bi bio maksimalno spreman pa onda pokusavas na inat da istrcis utakmicu kad ti dodje. To ne moze vec duze od 30 godina.

Ima i do toga da zbog losih taktika nase ekipe dosta trce u prazno ali nedisciplina i kurcobolja igraca koja nastaje kad vide s kakvim klubom imaju posla i ko ih vodi je ipak dominantna kategorija.

Posted

Prevideo si da cemo biti jaci za jednog Nenada Nesu Marinkovica a mozda i Rna skokne do Teleoptika da pozajmi loptu za mali fudbal u kraju , pa ga Mutavi startuje i obradi na brzinu ... :wicked:

Jbt, kad su harala braca M, pa newborn ganci Bosancic, Macan, Lazetic, Lolinjo...mi smo ladno izbacili Maribor i Groningem i usli u grupu. A Jesa komandovao.

Ovo je triput grdje nego to.

Posted

Ako je Moca bio na utakmici, šta li je mislio i kako li se osećao?

ma kakvi. ja sam u bojkotu već godinama, prekinutom nasilno par puta prošle sezone čisto da upoznam par forumaša. a kako sam se osećao, eno ti par strana unazad.

Posted

Ješić je LVG u poređenju sa ovim mamlazom koji trenutno sedi na klupi a onaj užas koji smo pod njim gledali je šampionska tiki-taka u poređenju sa ovim što gledamo sada.

E, tako će i 2020-te ovaj mamlaz koji trenutno sedi na klupi biti LVG u poređenju sa nekom never viđenom kretenčinom koja će tada biti trener, a ovo što gledamo sada će izgledati kao nemačka mašina za mlevenje protivnika u poređenju sa onim što ćemo gledati tada.

Posted

Jbt, kad su harala braca M, pa newborn ganci Bosancic, Macan, Lazetic, Lolinjo...mi smo ladno izbacili Maribor i Groningem i usli u grupu. A Jesa komandovao.

Ovo je triput grdje nego to.

Jesica sam juce slusao na radiju. u 65-70om minutu poziva na mirnu igru i stalozenost kako bi se sacuvala snaga za napad i presing u zadnjih 5 minuta...

Posted (edited)

(gle mene nepismenog - Groningem :D)

Pa da, sa Jesom bi bili takticki pismeniji i kondiciono spemniji. Pritom, gnom Nikolic je covek sa uzasnim ponasanjem, sto se lepo videlo na poslednjem derbiju, zato i ne cudi sijaset sabanluka na jucerasnjoj tekmi.

Edited by Yoda
Posted

Par stvari kojima sam bio frapiran sinoć kao, uslovno rečeno, neutralan posmatrač- posle 2 brza gola, izjednačenja i opšteg momentuma totalni bunker u poslednjih 10 minuta poluvremena, potpuno neshvatljivo i van elementarne logike. Trajković je ispričana priča, ok, ali ponašanje Ilića i Volkova je meni još nenormalnije. Pošto su videli da se sudija ne libi da pokaže crvenu kartu, koja je tačno njihova ideja bila? Da ga primoraju da isključi još nekog? Lazović je bio katastrofalan, jedan od najgorih performansa koje sam gledao i tu mislim na ukupan utisak i fudbalski i onaj drugi. Brašanac se žestoko pljuje (čini mi se po navici) ali je juče dramatično odskakao u veznom redu. I za kraj, Voja Stanković kapiten?! Lebe mekani. Ako je Moca bio na utakmici, šta li je mislio i kako li se osećao?

Glede brasanca, apsolutno se ne slazem sa tobom, bio je jedan od najgorih na tetenu. Svaki pokusaj kontre dok on ima loptu u nogama zavrsavao je na sledeci nacin: sustigne ga igrac iza ledja i oduzme mu je. Kod njega se vidi voljni momenat,on hoce,trudi se ali 1.ne zna dovoljno dobro da odigra piziciju zadnjeg veznog2.spor je 3.fizicki preslab

Posted

Gledao poslednjih 20-ak minuta, poslednjih 10 je bilo nestavrno u smislu nemanja snage (kondicije) Partizanovih igraca. Jbt, pa oni su se jedva vukli po terenu, ne mogu da verujem da se neko nadao nekom golu. Nemam pojma sta su oni radili na tim pripremama...

Ludogorec je tehnicki duplo superiorniji, a i u svakom drugom smislu i trebali su bez vecih problema da pobede i sinoc. Sto nisu- pripisao bih srpskombugarskom mentalitetu-umesto da dotuku protivnika-cuvali rezultat. Steta sto za takav batadjoristički pristup nisu kaznjeni, mada protivnik je takodje iste filozofije, pa je zaista šteta što je neko od ova 2 uzasna tima morao da ode dalje...Zelim im brzo ispadanje u sledecem kolu.

Posted

Mi od ovih timova možemo eventualno da izbacimo St. Džonston i Helsinki. Bukvalno,ne zajebavam se.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...