fandorin Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Par stvari kojima sam bio frapiran sinoć kao, uslovno rečeno, neutralan posmatrač- posle 2 brza gola, izjednačenja i opšteg momentuma totalni bunker u poslednjih 10 minuta poluvremena, potpuno neshvatljivo i van elementarne logike. Trajković je ispričana priča, ok, ali ponašanje Ilića i Volkova je meni još nenormalnije. Pošto su videli da se sudija ne libi da pokaže crvenu kartu, koja je tačno njihova ideja bila? Da ga primoraju da isključi još nekog? Lazović je bio katastrofalan, jedan od najgorih performansa koje sam gledao i tu mislim na ukupan utisak i fudbalski i onaj drugi. Brašanac se žestoko pljuje (čini mi se po navici) ali je juče dramatično odskakao u veznom redu. I za kraj, Voja Stanković kapiten?! Lebe mekani. Ako je Moca bio na utakmici, šta li je mislio i kako li se osećao?
*edited by mod Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 osim što se slažem sa sovom, okrenućemo se vedrijim temama. ne daj bože dragi da ne budemo povlašćeni, pogledaj ekipu Olympique Lyon *3 Fra 97.300 Partizan Belgrade @3 Srb 14.825Internazionale Ita 95.387 Torino *3 Ita 13.387Tottenham Hotspur Eng 75.949 Feyenoord @3 Ned 13.362PSV Eindhoven *3 Ned 64.862 Esbjerg fB ** Den 13.260Villarreal Esp 53.542 AS Saint-Étienne Fra 12.800FC Twente Enschede Ned 50.862 Rio Ave *3 Por 12.459Metalist Kharkiv Ukr 45.693 Dinamo Moscow *3 Rus 12.399Viktoria Plzen *3 Cze 40.870 Zulte Waregem ** Bel 12.260PAOK Thessaloniki Gre 37.720 Rosenborg BK * Nor 11.355Celtic @3 Sco 36.813 IF Elfsborg ** Swe 11.265Club Brugge *3 Bel 32.260 DVSC Debrecen @3 Hun 10.325Dnipro Dnipropetrovsk @3 Ukr 32.193 Omonia Nicosia ** Cyp 10.150Trabzonspor Tur 31.340 Hajduk Split ** Cro 9.925Panathinaikos @3 Gre 30.220 Atromitos FC *3 Gre 9.720Sparta Praha @3 Cze 28.870 Grasshoppers Zürich @3 Sui 9.645CFR Cluj ** Rom 25.451 FK Rostov Rus 9.399Borussia Mönchengladbach Ger 25.328 FK Krasnodar ** Rus 9.399Real Sociedad *3 Esp 24.542 Molde FK ** Nor 9.355Young Boys *3 Sui 24.145 NK Rijeka ** Cro 8.925Dinamo Zagreb @3 Cro 23.925 PEC Zwolle Ned 8.862Lokomotiv Moscow Rus 20.899 KSC Lokeren Bel 8.760Rapid Wien Aut 19.185 Apollon Limassol Cyp 8.650FC Zürich Sui 18.645 FK Aktobe @3 Kaz 8.150Nacional Funchal Por 17.959 AEL Limassol @3 Cyp 7.650Maccabi Tel-Aviv @3 Isr 17.875 Garabag Agdam @3 Azb 7.575FSV Mainz 05 *3 Ger 17.328 HJK Helsinki @3 Fin 7.435Lech Poznan ** Pol 17.275 FC Midtjylland Den 6.760Sheriff Tiraspol @3 Mol 17.075 St. Johnstone ** Sco 4.813 - 5.200Hull City *3 Eng 16.949 Zimbru Chisinau * Mol 3.075 - 6.185Slovan Liberec ** Cze 16.870 Chikhura Sachkhere * Geo 2.475 - 7.075Chernomorets Odesa *3 Ukr 16.193 FK Astana * Kaz 1.900 - 7.765 Ma mi cemo biti nosioci a dace Bog da to budu i Torino i Feynord. A od ovih sada ponudjenih mi na jedan gol gore dole (Ludogorec Light 2014) mozemo igrati sa ova zadnja 4, Kipranima i Madjarima. U svakom slucaju ili ce Nikolic da leti ili cemo igrati LE. Win&Lose situacija all in one.
Yoda Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ma mi cemo biti nosioci a dace Bog da to budu i Torino i Feynord. A od ovih sada ponudjenih mi na jedan gol gore dole (Ludogorec Light 2014) mozemo igrati sa ova zadnja 4, Kipranima i Madjarima. U svakom slucaju ili ce Nikolic da leti ili cemo igrati LE. Win&Lose situacija all in one. Mozemo eventualno da dobijemo Gruzijce ili Helsinki, od ostalih opusteno ispadamo.
Geo Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Mozemo eventualno da dobijemo Gruzijce ili Helsinki, od ostalih opusteno ispadamo. Prevideo si da cemo biti jaci za jednog Nenada Nesu Marinkovica a mozda i Rna skokne do Teleoptika da pozajmi loptu za mali fudbal u kraju , pa ga Mutavi startuje i obradi na brzinu ...
harper lee Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 jedno je kurcobolja a drugo svest o sopstvenoj nemoci. a meni se cini da je ovo drugo nas slucaj. sta god pricali igraci jasno je njima kakvog su kvaliteta i koji su im dometi. barem vecini njih, tu ne racunam ove umno poremecene ala Trajko i Ninko. dali su oni sve od sebe....problem je sto je to sve vrlo blizu fudbalskom nista. Genijalna je ideja da ti preskocis sve sto je potrebno da uradis da bi bio maksimalno spreman pa onda pokusavas na inat da istrcis utakmicu kad ti dodje. To ne moze vec duze od 30 godina. Ima i do toga da zbog losih taktika nase ekipe dosta trce u prazno ali nedisciplina i kurcobolja igraca koja nastaje kad vide s kakvim klubom imaju posla i ko ih vodi je ipak dominantna kategorija.
Yoda Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Prevideo si da cemo biti jaci za jednog Nenada Nesu Marinkovica a mozda i Rna skokne do Teleoptika da pozajmi loptu za mali fudbal u kraju , pa ga Mutavi startuje i obradi na brzinu ... Jbt, kad su harala braca M, pa newborn ganci Bosancic, Macan, Lazetic, Lolinjo...mi smo ladno izbacili Maribor i Groningem i usli u grupu. A Jesa komandovao. Ovo je triput grdje nego to.
MocaVukotic Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ako je Moca bio na utakmici, šta li je mislio i kako li se osećao? ma kakvi. ja sam u bojkotu već godinama, prekinutom nasilno par puta prošle sezone čisto da upoznam par forumaša. a kako sam se osećao, eno ti par strana unazad.
Muwan Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ješić je LVG u poređenju sa ovim mamlazom koji trenutno sedi na klupi a onaj užas koji smo pod njim gledali je šampionska tiki-taka u poređenju sa ovim što gledamo sada. E, tako će i 2020-te ovaj mamlaz koji trenutno sedi na klupi biti LVG u poređenju sa nekom never viđenom kretenčinom koja će tada biti trener, a ovo što gledamo sada će izgledati kao nemačka mašina za mlevenje protivnika u poređenju sa onim što ćemo gledati tada.
*edited by mod Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Jbt, kad su harala braca M, pa newborn ganci Bosancic, Macan, Lazetic, Lolinjo...mi smo ladno izbacili Maribor i Groningem i usli u grupu. A Jesa komandovao. Ovo je triput grdje nego to. Jesica sam juce slusao na radiju. u 65-70om minutu poziva na mirnu igru i stalozenost kako bi se sacuvala snaga za napad i presing u zadnjih 5 minuta...
Yoda Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) (gle mene nepismenog - Groningem :D) Pa da, sa Jesom bi bili takticki pismeniji i kondiciono spemniji. Pritom, gnom Nikolic je covek sa uzasnim ponasanjem, sto se lepo videlo na poslednjem derbiju, zato i ne cudi sijaset sabanluka na jucerasnjoj tekmi. Edited August 7, 2014 by Yoda
Kreator Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Par stvari kojima sam bio frapiran sinoć kao, uslovno rečeno, neutralan posmatrač- posle 2 brza gola, izjednačenja i opšteg momentuma totalni bunker u poslednjih 10 minuta poluvremena, potpuno neshvatljivo i van elementarne logike. Trajković je ispričana priča, ok, ali ponašanje Ilića i Volkova je meni još nenormalnije. Pošto su videli da se sudija ne libi da pokaže crvenu kartu, koja je tačno njihova ideja bila? Da ga primoraju da isključi još nekog? Lazović je bio katastrofalan, jedan od najgorih performansa koje sam gledao i tu mislim na ukupan utisak i fudbalski i onaj drugi. Brašanac se žestoko pljuje (čini mi se po navici) ali je juče dramatično odskakao u veznom redu. I za kraj, Voja Stanković kapiten?! Lebe mekani. Ako je Moca bio na utakmici, šta li je mislio i kako li se osećao? Glede brasanca, apsolutno se ne slazem sa tobom, bio je jedan od najgorih na tetenu. Svaki pokusaj kontre dok on ima loptu u nogama zavrsavao je na sledeci nacin: sustigne ga igrac iza ledja i oduzme mu je. Kod njega se vidi voljni momenat,on hoce,trudi se ali 1.ne zna dovoljno dobro da odigra piziciju zadnjeg veznog2.spor je 3.fizicki preslab
Apollo Creed Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Gledao poslednjih 20-ak minuta, poslednjih 10 je bilo nestavrno u smislu nemanja snage (kondicije) Partizanovih igraca. Jbt, pa oni su se jedva vukli po terenu, ne mogu da verujem da se neko nadao nekom golu. Nemam pojma sta su oni radili na tim pripremama... Ludogorec je tehnicki duplo superiorniji, a i u svakom drugom smislu i trebali su bez vecih problema da pobede i sinoc. Sto nisu- pripisao bih srpskombugarskom mentalitetu-umesto da dotuku protivnika-cuvali rezultat. Steta sto za takav batadjoristički pristup nisu kaznjeni, mada protivnik je takodje iste filozofije, pa je zaista šteta što je neko od ova 2 uzasna tima morao da ode dalje...Zelim im brzo ispadanje u sledecem kolu.
theanswer Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Mi od ovih timova možemo eventualno da izbacimo St. Džonston i Helsinki. Bukvalno,ne zajebavam se.
Recommended Posts