Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

jesmo nosioci u zrebu za LE :)

zasad ste (nakon svih danasnjih utakmica) prvi ispod crte. Verovatno ce ispasti neko sutra od jacih iz LE pa cete preci u nosioce.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2014.html

edit:

Nakon ispadanja Seltika, Dinama... Ludogorec ce cak biti nosilac u poslednjoj rundi kl. za LS :Hail:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2014.html

Edited by Далибор
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Da imamo Marselinja i Misadjana umesto Brasanca i Luke, mozda... ali nas trust mozgova jednostavno ne zeli da ulozi vise od 50000 evra po igracu i to obicno znaci oprostaj od Evrope jos u avgustu.

Misadjan i Bezjak su ih upropastili veceras i da su ispali to bi bilo zbog njih dvojice. S druge strane, Marselinjo i onaj kolumbijski levi bek su top igraci za ove nase prilike.

Posted

Cenim da bi 99 % navijaca Partizana pozelelo Vujosevica na klupi FK-a sa sve ocinskim metodama vaspitanja ...

Posted

Misadjan i Bezjak su ih upropastili veceras i da su ispali to bi bilo zbog njih dvojice. S druge strane, Marselinjo i onaj kolumbijski levi bek su top igraci za ove nase prilike.

U odnosu na Luku je Roben. Nije neki igrac, pretpostavljam da ne kosta nesto specijalno ali barem ide ka golu.

Posted

Gledah poslednjih desetak minuta, pa mi skoro pipnuli loptu nismo. Bugar izdominirao.

Jbte, imas 2-2, nekih 5-6 min + nadoknadu do kraja, i umesto da kidas, ti stojis i gledas kako se bugari dodaju ko na poljani. Otuzni smo.

Mrs, more.

Nadam se Dinamu i izuvanu iz Jevrope.

Celavi je UEFA.

Posted

U odnosu na Luku je Roben. Nije neki igrac, pretpostavljam da ne kosta nesto specijalno ali barem ide ka golu.

Ovaj Fofana je protiv vas izgledao kao Bog fudbala u odnosu na Misadjana pa vam opet sedi na klupi.

Posted

Ovaj Fofana je protiv vas izgledao kao Bog fudbala u odnosu na Misadjana pa vam opet sedi na klupi.

Zato sto se ne uklapa u samosrpski koncept ekipe. Pre bi Varga mogao da se nada ulasku u igru nego on.

Posted

Kad nema dobrog managera...

Posted

Škuntelar je za Bezjaka izmislio fudbal. Bezjak je večeras bio 12, kasnije 11. igrač Partizana, s obzirom šta je sve mašio i kako je dodavao u noge protivniku ...

Posted

Gledah poslednjih desetak minuta, pa mi skoro pipnuli loptu nismo. Bugar izdominirao.

Jbte, imas 2-2, nekih 5-6 min + nadoknadu do kraja, i umesto da kidas, ti stojis i gledas kako se bugari dodaju ko na poljani. Otuzni smo.

Mrs, more.

Nadam se Dinamu i izuvanu iz Jevrope.

Celavi je UEFA.

Najverovatnije ti se želja neće ispuniti pošto je dinamo nosioc sa solidnim koeficijentom a sutra je dovoljno jedna ekipa da ispadne koja ima veći koeficijent od 14 pa da i mi budemo nosioci.

Dalibor objasnio..

Posted

Zato sto se ne uklapa u samosrpski koncept ekipe. Pre bi Varga mogao da se nada ulasku u igru nego on.

To je i poenta. Vi imate boljeg stranca u timu od Misadjana a ne igra vam, ne bi igrao ni ovaj.

Posted

Steta sto je Zvezda izbacena, Slavisa bi ove rutisnki izbacio.

Posted (edited)

Steta sto je Zvezda izbacena, Slavisa bi ove rutisnki izbacio.

Priznaj da si to cuo malopre dok si se vozio u taksiju ?  :D

Edited by Geograf
Posted (edited)

Škuletić o trajkoviću..

http://www.sportal.rs/news.php?news=130670

- Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice, pošto se sve promenilo posle crvenog kartona Branislava Trajkovića. Ne znam da li se izvinio saigračima u svlačionici jer sam veoma brzo izašao. Siguran sam da smo ostali kompletni, da bismo preokrenuli rezultat - rekao je napadač Partizana, uz zahvalnost navijačima. 

Trajković izbio iz džepa đuriću direktno sigurnih 5 miliona evra (LigaEvrope) a moguće i više od 8 miliona (ligaŠampiona).

Ne verujem da ga posle ovoga neće odstraniti iz partizana. Najrealnije je da će zapretiti i Nikoliću da mogu zajedno da se čiste iz Partizana ako se ne plasira u LE posle ovog gesta igrača, koji je došao u klub na njegovo insistiranje.

A vidim da se i Nikolić uplašio za sopstvenu egzistenciju posle ove neviđene gluposti Trajkovića:

"Nema mnogo toga pametnog da se kaže. Naš konfuzan start surovo je kažnjen sa dva gola. Imali smo fenomenalan povratak sa dva gola a onda se desio detalj koji je odlučio. Ne postoji nikakvo opravdanje za potez Trajkovića, bez želje da upirem prstom u njega, tolerancija za takve poteze ne sme da postoji. Neću ga medijski razvlačiti, ja znam šta treba da radim", rekao je Nikolić

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/257331/Nikolic-Nema-opravdanja-za-Trajkovica-ostali-su-se-nadljudski-borili

Edited by BlackGeorge
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...