Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

drug mauci je lepo primetio, ovi ne mogu da se suzdrze kad vide bugarina ispred sebe, moraju ga u glavu zatuci.

10593012_649154061849322_749569911671721

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

miriše na seltik :fantom:

Ipak mirishe na nekog dezurnog retarda u nasem timu. Ovog puta trajkovic, izuzetno je bio plodotvoran za bugare veceras. Ja bih mu se, bez obzira na rezultat do kraja, zahvalio na svemu i raskinuo ugovor. Ako nece, u teleoptik.

Edited by BlackGeorge
Posted

uzbudjenja na pretek, prava kvalifikaciona.

Posted

Ipak mirishe na nekog dezurnog retarda u nasem timu. Ovog puta trajkovic, izuzetno je bio plodotvoran za bugare veceras. Ja bih mu se, bez obzira na rezultat do kraja, zahvali na svemu i raskinuo ugovor. Ako nece,u teleoptik

Dugacak je spisak dezurnih retarada u kvalifikacijama :(

Posted

pre sat vremena sam pizdeo sto ne mogu da gledam, sad mi lepo zbog toga

Posted

I samo se vi nadajte da će Branko Ilić slučajno istisnuti Trajkovića iz tima. Što više publika bude zviždala njemu i Ostojiću, to će ih ćelava mafijaška džukela sa više zadovoljstva i seksualnog naboja držati kao startne štopere a Ilića zakucavati za klupu. Živković i Drinčić će biti prodati a njihove zamene će biti takve da ćemo Raću Petrovića i Dragana Stojisaljevića praviti od blata. Navikavajte se na mučne periode braćo, dobri Allah će nas staviti na tešku probu.

Posted

Partizan koliko lose igra ima odlican rezultat. Da ovo nije bugarska vec nemacka ekipa bilo bi ovde cirkusa.

Posted

pa što saleta napolje, on više vredi od ostalih i kad samo stoji jbt

Posted

I samo se vi nadajte da će Branko Ilić slučajno istisnuti Trajkovića iz tima. Što više publika bude zviždala njemu i Ostojiću, to će ih ćelava mafijaška džukela sa više zadovoljstva i seksualnog naboja držati kao startne štopere a Ilića zakucavati za klupu. Živković i Drinčić će biti prodati a njihove zamene će biti takve da ćemo Raću Petrovića i Dragana Stojisaljevića praviti od blata. Navikavajte se na mučne periode braćo, dobri Allah će nas staviti na tešku probu.

:mad:

Posted

Partizan koliko lose igra ima odlican rezultat. Da ovo nije bugarska vec nemacka ekipa bilo bi ovde cirkusa.

Mi imamo 2-2 za sada isključivo što oni imaju mnogo povređenih bekova i štopera..

Posted

pa što saleta napolje, on više vredi od ostalih i kad samo stoji jbt

Nabijace loptu na Skuletica i Lazovica besomucno, Sale mu za to ne treba. Mada, rekao bih da mu je to greska posto su i Lazovic i Zivkovic prilicno kilavi u odbrani.

Posted

ma saleiako je crko još uvek  ima nogu da izbaci igrača 1-1 sa golmanom

Posted

Pustite čoveka jbt, izaći će mu vinjak i pljuge na uši po ovom monsunu.

Posted

ma saleiako je crko još uvek  ima nogu da izbaci igrača 1-1 sa golmanom

Reci to Nikolicu, ja bih Ilica drzao u timu pa taman da je tek izasao iz kafane nakon litre vinjaka. Klasa za sebe u ovom timu.

Posted

Sreca pa su susreti sa nemackim ekipama daleko od nas.

ovde samo neki Mire radovic Dnjepar stajl moze da pomogne. Ako ga i umuvamo pre 80og tesko da cemo se sacuvati svoga bunkera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...