Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

vi to računate da izbacujemo bugare sigurno? razbucaće nas bre ko staru kantu.

+1

0:2 veceras.

boj se ovna, boj se govna. a kad ćeš ziveti?
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

u glavu zatuci, nema druge.

Posted

boj se ovna, boj se govna. a kad ćeš ziveti?

Kada bezbednjačka žgadija sjaše sa države i kluba. Do tada, jedna blamaža stizaće drugu.

Posted (edited)

Ja sanj`o   5:3 za Bugare posle penala. ( jos oni promasili prvi penal )

Al` opet, u snu k`o u snu, nasi se radovali k`o da su pobedili, moze biti da sam pogresno video rezultat :s_w:

Edited by crosman
Posted

uvek ćemo im biti zanimljivi

:(

a na nekoliko blamaža stigne i zrak optimizma. valjda je ovo ta sezona

Posted

nešto mi se sad javilo da će to ipak da bude ova sezona, samo da ne primimo gol... a penali, bolje ne. prošli smo njuku, pa trsli od artmedije, pa prošli anderleht, pa ...

Posted (edited)

... ćemo ispasti u osmini finala od rome. al ima do tad još 6 meseci,tako da opušteno.

Zajebanciju na stranu,tačno sam ubedio sebe da ćemo proći,pu jebem ti život.

Edited by theanswer
Posted

hoćemo bre, po 2gr koke svima, osim živkoviću. on je loše reagovao pre 7 dana, sad će ga preskoče. 

napred partizan!  :kralj:

Posted

hoćemo bre, po 2gr koke svima, osim živkoviću. on je loše reagovao pre 7 dana, sad će ga preskoče. 

napred partizan!  :kralj:

A ostali su dobro reagovali? :D

Posted (edited)

Sad sam prosao kolima preko autokomande, prepuno navijaca..kazu da su do juce prodali 19.000 karata, plus 5.000 mesecnih..bice pun stadion. Stampano je 27.000 karata.

Edited by BlackGeorge
Posted

Partizan (4-4-2) - 25 Lukač; 4 Vulićević, 3 Volkov, 15 Trajković, 6 Stanković; 8 Brašanac, 18 Drinčić, 22 S. Ilić, 17 A. Živković; 27 Lazović, 32 Škuletić

Klupa: 1 Ž. Živković, 30 B. Ilić, 11 Ninković, 14 Grbić, 7 Luka, 10 Fofana

Ludogorec - 21 Stojanov, 15 A. Aleksandrov, 16 Angulo, 27 Moti, 80 Žunior Kaisara, 17 Dani Abalo, 18 Đakov, 23 Zlatinski, 84 Marselinjo, 7 M. Aleksandrov, 9 Bezjak

Klupa: 91 Čvorović, 4 Mantila, 20 Čoko, 8 Espinjo, 11 Žuninjo, 12 Aniset, 93 Misiđan

Posted

Fofana na klupi. :Hail:

I to je napredak.

Tu su jos tri igraca koji igraju napred,golman,i samo jedan pozadi - slovenac iic. Ok, prihvatljivo..znaci ako ne daj boze, primimo gol prvi,totalna ofanziva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...