August 5, 201410 yr ova dvojica su igrali zajedno i u tom hapoelu? mogli bi i u perth glory zajedno...
August 5, 201410 yr ako znaju da igraju po pljusku, a sutra će biti kiša ceo dan, onda su im šanse i veće od 60%.
August 6, 201410 yr Ja bih predložio Đuri da dovede mene. da li si nekad igrao u drugoj senegalskoj ligi?
August 6, 201410 yr 0:0. Eventualno neki kiks ili autogol, al pre mislim da nista od toga. Deca ce plakati na stadionu zbog onog sto gledaju, a roditelji ce im pokrivati oci ili voditi kucama do poluvremena.
August 6, 201410 yr preteruješ tede, 5:2 škulntelar x2, dankara, dinčara, živkara ja mislim da sve navedene treba prodati i dovesti Markovskog, Vukelju, Maletica i Gatuza Mitrovica za cirka 0.00 eur. kad se od prodaje namire zasluzni ostalo bi 0.00 eur, odnosno bili bi u ravnotezi i bez minusa. a slozices se da je uravnotezen razvoj najbolji. u tom smislu pozeljno je da ispadnemo od Bugara jer bi pobedom i opasnoscu od daljih prihoda mogli da narusimo stanje ravnoteze i da odemo vam balansa.
August 6, 201410 yr Bez obzira koliko mrzim đurića i ostale lopove i koliko silno želim da ih zatvore i da odgovaraju za svoja nedela, danas navijam za partizan da pobedi, da prođe dalje. jeste da mi se ne sviđa što smo u ovim kvalifikacijama iako nismo šampioni, ali iovako tamo (u ligu šampiona ) ne možemo da uđemo. Male su nam šanse večeras za prolaz večeras ali se iskreno nadam da su bugari dovoljno oslabljeni u zadnjoj liniji da mogu od nas da ispadnu. Napred Partizan, do pobede!
August 6, 201410 yr vi to računate da izbacujemo bugare sigurno? razbucaće nas bre ko staru kantu. +1 0:2 veceras.