Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

ova dvojica su igrali zajedno i u tom hapoelu?

mogli bi i u perth glory zajedno...

Posted

ako znaju da igraju po pljusku, a sutra će biti kiša ceo dan, onda su im šanse i veće od 60%.

Posted

preteruješ tede, 5:2

škulntelar x2, dankara, dinčara, živkara

Posted

Ja bih predložio Đuri da dovede mene.

da li si nekad igrao u drugoj senegalskoj ligi?

Posted

0:0.

Eventualno neki kiks ili autogol, al pre mislim da nista od toga.

Deca ce plakati na stadionu zbog onog sto gledaju, a roditelji ce im pokrivati oci ili voditi kucama do poluvremena.

Posted

preteruješ tede, 5:2

škulntelar x2, dankara, dinčara, živkara

ja mislim da sve navedene treba prodati i dovesti Markovskog, Vukelju, Maletica i Gatuza Mitrovica za cirka 0.00 eur. kad se od prodaje namire zasluzni ostalo bi 0.00 eur, odnosno bili bi u ravnotezi i bez minusa. a slozices se da je uravnotezen razvoj najbolji. u tom smislu pozeljno je da ispadnemo od Bugara jer bi pobedom i opasnoscu od daljih prihoda mogli da narusimo stanje ravnoteze i da odemo vam balansa.

Posted

Bez obzira koliko mrzim đurića i ostale lopove i koliko silno želim da ih zatvore i da odgovaraju za svoja nedela, danas navijam za partizan da pobedi, da prođe dalje. jeste da mi se ne sviđa što smo u ovim kvalifikacijama iako nismo šampioni, ali iovako tamo (u ligu šampiona ) ne možemo da uđemo.

Male su nam šanse večeras za prolaz večeras ali se iskreno nadam da su bugari dovoljno oslabljeni u zadnjoj liniji da mogu od nas da ispadnu.

Napred Partizan, do pobede!

Posted

Cime? Rakijom?

Protiv Bugara su sva sredstva dozvoljena.

Posted

Cime? Rakijom?

čakijom

Posted

vi to računate da izbacujemo bugare sigurno? razbucaće nas bre ko staru kantu.

+1

0:2 veceras.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...