Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ma jok, sad ocekujem da vratimo Zvezdi za Bosancica i dovedemo Gumu Bogdanovica. Jednim udarcem 2 muve, em kompletiramo fantasticnu defanzivnu veznu liniju Guma- SMarkovic, em se resimo Drincica.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Pise u blicu da nam se gotovo sigurno vraca nenad marinkovic.kazu da se dogovorio sa nikolicem.poslednju sezonu je igrao u izraelu,u jednom od milion hapoela (prva liga, 10.mesto).

Drugarice i drugovi, vas komentar?

Dabogda odmah ispali iz Evrope a odmah iza toga i iz tololige. To je moj komentar.

Posted

Ja bih predložio Đuri da dovede mene.

samo ako biješ pod prečku

Posted

Ma jok, sad ocekujem da vratimo Zvezdi za Bosancica i dovedemo Gumu Bogdanovica. Jednim udarcem 2 muve, em kompletiramo fantasticnu defanzivnu veznu liniju Guma- SMarkovic, em se resimo Drincica.

:lol:

:Hail:

De se seti Gume :D

Posted

Pusti, kad ti je ovo prva vest koju procitas uz jutarnju kaficu presedne ti i kafa i novine, svasta ti pada na pamet... Brat mu je Nebojsa bar umeo povremeno da zavari nesto sa 20+ metara, za ovog se apsolutno ne secam da je imao neki fudbalski potez. Jos mi dodaju so na ranu "Partizan se vraca oprobanom receptu vracanja bivsih igraca", serem im se na recept...

Posted

Него продајете ли Живковића или не?

Posted

Ah, čuj. Biće to još jedna sjajna ponuda koja se ne odbija. U situacij kada valjda jedino Sneža Đuri ne preti štrajkom, verujem da će moliti boga da se što pre realizuje.

Posted

Imamo možda nekih 40% šansi da prođemo Ludogorec. Onda imamo sigurno 20% šansi da izvučemo BATE. Onda bi trebalo da imamo nekih 30% šansi da izbacimo BATE. Just sayin' :)

Posted

Imamo možda nekih 40% šansi da prođemo Ludogorec. Onda imamo sigurno 20% šansi da izvučemo BATE. Onda bi trebalo da imamo nekih 30% šansi da izbacimo BATE. Just sayin' :)

bate je izgubio kod kuce u prvom meču, ako se ne varam?

Posted

bate je izgubio kod kuce u prvom meču, ako se ne varam?

Prošao danas 3:1 dobili,dali gol u 94. Neki Mađar dobio bezveze crveni na 0:1 inače bi bilo bye bye. Svaka akcija im ide preko leve strane i Filipa Mladenovića. Sigurno su nosioci u plejofu,zato kažem :D

Posted

Onda imate 10% sanse da ih izvucete,ali cak 67% da ih i prodjete.

Posted

Onda imate 10% sanse da ih izvucete,ali cak 67% da ih i prodjete.

20. Ima 5 timova.

Posted

vi to računate da izbacujemo bugare sigurno? razbucaće nas bre ko staru kantu.

Posted

vi to računate da izbacujemo bugare sigurno? razbucaće nas bre ko staru kantu.

ne pratiš,piše gore 40 % :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...